„Der Spiegel” нокаутира Мутрата: Корумпираният Бат` Бойко обикаля селата със запретнати ръкави, но мълчи за убития Людмил

0 4 323

Авторитетното германско издание „Der Spiegel” буквално нокаутира Мутрата с анализ, публикуван в последния брой.

Случаят с убитият от ток Людмил е само един от поредицата по време на управлението на ГЕРБ, белязано от корупция. Бойко Борисов обикаля провинцията със своя джип и с навити ръкави на ризата, но не казва нищо за Людмил. Така германското списание „Шпигел” коментира продължаващото мълчание на Борисов относно смъртта на 16-годишния Людмил Методиев, убит от оголен кабел в центъра на София.

Реклама

Момчето загуби живота си в столицата, докато преминава над шахта на оживен тротоар, но никой от корумпираното правителство на Борисов не пое отговорност. Всички институции си прехвърлят отговорността и, разбира се, виновни няма. „Шпигел” припомня, че случаят е предизвикал широко обществено възмущение, но шофьорът на джипа мълчи по този въпрос.

Каратистът, известен в родината си като „Бат` Бойко”, неуморно обикаляше провинцията, шофирайки сам джипа си, с навити ръкави на ризата, пише германското издание. Инспектира села, строителни обекти и фирми, излъчвайки във Фейсбук. Но бившият кмет на София не казва нищо по случая с Людмил, посочва „Шпигел”. Материалът е озаглавен „Премиерът със златните кюлчета в нощното шкафче”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.