Онуй е време да избира – Централния софийски затвор или психиатрията (текат бесни преговори за спасение на хунтата)

0 6 056

Адв. Елена Гунчева описа мрачна картина за бъдещето на Бойко Борисов – или килия в Централния софийски затвор, или в психиатрията. По думите й Онуй още не осъзнава, че е катастрофирал тежко на изборите и че партията, която влезе в договорки с него, е обречена са политическа смърт.

Ето какво точно написа юристът Елена Гунчева:

КОГАТО ЕГОТО ТИ Е ПО-ГОЛЯМО ОТ УМА

Онуй явно не е осъзнало истината за изборите. В болното си съзнание то още се вижда като победител и смята, че при умели манипулации и купуване на определени хора, може да запази властта си.

Отново смята, че бил спечелил изборите. Явно нарцисизмът му е в много тежка фаза, непозволяваща реалността дори да надникне в съзнанието му.

ГЕРБ купуваха избори.

Купиха много гласове, най-вече в гетата. Всички от администрацията и тези на хранилка около ГЕРБ също гласуваха за тях. Мъртвите души от списъците – също. И въпреки всичко, не успяха да съберат гласове за мнозинство.

Това говори, че реалният им резултат е около долната част на политическата скала и провалът е пълен. Катастрофален. И всяко едно друго тълкуване е плод на болна фантазия.

Реклама

Истината е, че политиците и памперсите трябва да бъдат сменяни често – поради една и съща причина, както беше казал един мислител. Защото годините на безконтролна власт водят до пълна неспособност да осъзнаваш дори собствените си провали и да се смяташ за незаменим.

Всеки момент тръпна в очакване Онуй да заяви, че гравитацията ще спре, ковидът ще ни изпотрепе и изобщо ще настъпят някакви природни бедствия и катаклизми, ако той си тръгне от властта.

Да предлага „10 дежурни депутата“ от своите, за да крепи Трифоноф…..дори в българските политически абсурди това звучи крайно нелепо. Никой не е толкова тъп да приеме подобно предложение, което ще го приравни на политически труп.

Аз не се съмнявам, че в момента текат бесни преговори какво да бъде – нови избори или натъкмяване на някакво правителство. И Борисов активно участва в тях – защото смята, че след евентуален провал на новите, може да се върне на бял кон за пореден път.

И, естествено, иска никой да не го закача и да му търси отговорност или да му спира кранчетата на парите. Или пък, не дай Боже, да разследва откъде са му парите и кюлчетата.

Само ще кажа едно на новите формации – всичко друго народът може да прости, но не и вие да простите на Борисов и ГЕРБ и да се откажете да ги разследвате и вкарате в затвора! Или пък да се съюзите тайно с тях и да направите някакви договорки. Това няма да ви простим!

А Онуй е време да избира – ЦСЗ или психиатрията, където между тапицираните стени спокойно да си мисли, че е Властелинът на вселената.

Елена Гунчева

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.