Ето я МАФИЯТА: Мутри беснеят в Добрич, плашат с Бойко и СИК

1 5 073

Кметът на с. Белгун от ГЕРБ Благомир Станев бе пребит от гангстери на шайката, защото управляващата партия в селото получила едва 6 гласа, за което Narod.bg вече съобщи.

Сега се оказа, че в прокуратурата в Добрич по мелето е дал показания и бившият председател на Общинския съвет в Каварна и настоящ общински съветник Красимир Кръстев (на челната снимка).

Той заяви, че непряко е бил заплашван от мъжа, упражнил насилие над кмета на Белгун, като допълни, че бившият градоначалник на Каварна Нина Ставрева също е била заплашвана.

„Не мога да си отговоря защо се е стигнало до насилие, но мисля, че на т. нар. „купувачи на гласове” не са им излезли сметките. Същата криминална структура вилнее из Каварна от две години. Срещу нея има множество жалби в местното РПУ и прокуратурата, но не им се обръща никакво внимание” – посочи Кръстев.

Реклама

Той изрази притеснението си от ескалиране на ситуацията в следващите дни. „Тези хора спекулират с името на Борисов, който се съмнявам, че ги познава, с бивши лидери на групировката СИК, която силно се съмнявам, че познава този криминален контингент. Това са най-ниското ниво, което прокуратурата и полицията проспа и мисля, че ще стигнат до крайности” – коментира Красимир Кръстев.

Той заяви, че по телефона в продължение на 10 минути и 46 секунди са били отправяни заплахи срещу бившия кмет на община Каварна – Нина Ставрева, като й е било предложени да стане член на ПП ГЕРБ, в замяна ще бъдат прекратени делата срещу нея. Това по думите на Кръстев може да бъде доказано от разпечатка от мобилния оператор.

„Явно тези хора контролират съда, към мен беше отправена заплаха, че през следващите дни, ще бъда унищожен и ще бъда вкаран в затвора до две седмици. Ако нещо стане с мен или семейството ми не търсете други. Това е човек, който може да издава смъртни присъди и да ги изпълнява” – каза още Красимир Кръстев.

1 Коментар
  1. Мутрокенефа с euroчекмеджетата казва

    Тая мегапроста, малоумна, тъпа и нскообразована, овча БГ-рая, така за 32 години не разбра, че с избори нищо не става.
    Трябва си огън да изгори тия плевели и бурени обхванали цялата нива!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.