Вижте палата на Коце Ботокса (парите за лукса от 70-милионния борч на „Александровска” ли са?) + СНИМКИ

1 16 719

Министър Костадин Ангелов, познат повече като Коце Ботокса заради любовта си към разкрасителните процедури, живее в истински палат, потънал в зеленина и цветя. В имението коремният хирург съжителства заедно със съпругата си – гимнастичката Илияна.

В палата, както се твърди – купен с потребителски кредит според имотната декларация на Ботокса в КПКОНПИ, двамата отглеждат сина си Сами. Тук изниква един важен въпрос – дали луксозната къща, която официално била платен с банков заем, в момента не се изплаща от далаверите за 70 милиона лева, които Костадин Ангелов остави като дълг на „Александровска болница”, преди да бъде спасен с министерския пост в здравеопазването?

Реклама

Официалната информация сочи, че през 2019 година Коце Ботокса е придобил апартамент с гараж и паркомясто в София от 231 квадрата за 586 000 лева, като за целта е сключил ипотека 525 000 лева, а останалите средства са от спестявания. Никъде в декларацията не се споменава за къща с голяма цветна градина.

Ангелов декларира едва 4200 лева на влог плюс застраховка живот за 18 500 лв. Трудовият му доход като директор на Александровска болница е бил с данъчна основа 64 600 лева, отделно по трудови взаимоотношения извън заеманата длъжност е получил още 24 000 лв., плюс 6000 лв. от друга стопанска дейност, т.е., общо 94 хиляди лева за една година.

1 Коментар
 1. Ерата на коцетата, гоцетата, гуцита и всичката останала сган казва

  Кво има толкова за чудене – доктор Коце си „позна“ едни 70-те милиона сладки, хубави левчаги и остави Александровска болница в руини.Напазарува си квото му душа иска.
  Преди него едно друго Коце – Коцето Копейкин и то си „позна“ едни народни пари съдрани с данъци от гърба на БГ-раята.С партийната субсидийка се обзаведе с 3 в 1: нова лека кола, апартамент и луксозна крайградска вила.Всичко това със заплата 850-1000лв.
  Преди него едно Гоце крадеше и с поглед…
  Друго крадливо-корумпирано нищожество, другаря Гуци Медузата, съпартиец на Гоцето, нямаше лайняна далавера, в която да не си е топнало лакомата човка – 2(два) пъти арестуван и разследван за кражби, далавери, корупция и участие в ОПГ!
  В Мутрокочината е пълно с всякакви коцета, гоцета, гуцита и подобна мръсна сган – не с лопата, ами с багер да ги ринеш!Да не говорим пък за мутрите с еврочекмеджетата и простите кърджалийски…гугутки…
  И тъпия, прост, страхлив, овчи народ вместо да грабне тоягите и да им изпотроши лакомите, ненаситни глави, тъне в бедност, мизерия и мре с хиляди като мухи!И си мълчи ли мълчи!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.