Триото ПКП, ППП и ПРП (Караянчева, Захариева, Атанасова) влиза в „експертен” кабинет на ГЕРБ? Закривай държавата!

4 5 455

Отчайващото трио Цвета Караянчева, Екатерина Захариева и Десислава Атанасова са експертите на Бойко, на които мутрата възлага задачата да извадят България от батака с участието си в експертно правителство?

Кошмарът е тотален, по-добре да закриваме държавата…

Простата кърджалийска пу**а, простата пазарджишка пу**а и простата русенска пу**а, според определението на Бойко Борисов, ще са остриетата на новия кабинет, чуди се и журналистът Иван Бакалов в коментар за следизборните резултати, вижте:

Симпатизантите на Боеко се учат да смятат колко прави две и две. И малко посложни аритметични сборове, че не стигат.

Реклама

Много недоволни от изборите, бе. Ама що Слави. Ами, уважаеми, като търпяхте главатар на банда да обсеби България, идват и такива партии в ролята на инструмент за демонтирането на мутрата. Кой създаде такъв инструмент? Насипното дясно не му ли пристана за втория мандат? И кой избираше мутрата, да не дойдели комунистите? Няма чудно сега.

И онази категория негласуващи и тайно гласуващи за Борисов, които само повтаряхаама той Слави ще се прегърне с Борисов, ама БСП ще се прегърне с Борисовс такива съмнения само им намалихте резултата и помогнахте на Борисов.

И ИТН и БСП вече декларираха, че няма да се прегърнат с Борисов. Сега какво? Ще ни повтарят опорката, че изборите били скъпи, да да не правим нови, Боеко предлага експерти, бил найопитния

Триото ПКП, ППП и ПРП (Караянчева, Захариева, Атанасова) ли са експертите, с опит? Да не изреждам всички министри и говорители на ГЕРБ.

4 Коментара
 1. Stan казва

  На снимката – труженичките от ГЕРБ.
  Харема на Баце!

 2. Пияндетата с каузата казва

  експерти по духане!

 3. мара казва

  Мдааа….. Яснооо… следва смяна и в НС… П*K*П ще бъде заменена от П*Я*K (пpocт ямболски kaпyт) или така наречения Тошко cценapистчето!!!!

 4. Антикомунист казва

  Ми в БСП и в другите партии да не са по-хубави??

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.