Режисьорът Теодор Ушев: Време е за показен арест на бандюгите ББ, Доган и шкембетата около тях

3 9 380

Сега си мечтая за едно експертно правителство за бърза съдебна реформа, смяна на прокурора и разследване на корупционните схеми на ББ, Шиши, аптекари, войводи, Доган и шкембетата около него, прекратяване и арестуване на организаторите на платения вот, бърза дигитализация на администрацията, че ми писнА от тия хартишки, печатчета и лелки зад гишета, и след година нови избори.

И без глупости леви-десни, ако може, че с тия мантри 30 г. мутрите все управляват…

Реклама

И показни арести на бандюгите!

Режисьорът Теодор Ушев, фейсбук

3 Коментара
  1. babaqga казва

    С договора от втората световна САЩ се задължава да предоставя на Русия всякаква информация, включително критична на такива здухани подлоги като орфеевите убийци. По-добре си русувайте отколкото да се правите на експерт! С едим бутон от кремля ще гласуват вече. Още по-мързеливо.

  2. BOGDANOV казва

    SPODELYAM,KAZANOTO OT REJISIORAT USCHEV,““CHE NASTAPI VREMETO’,KOGATO „“SAMOZVANEZAT chovekat“PARTIYA_DARJAVA“,vse oste Premier“NASTAPVA VREMETO,ZAEDDNO SAS““SCHAIKATA, PATERIZITE I VSICHKI,KOITO““KATO „“LAMYATA’-b““,GRABEHA DARJAVNOTO BOGATSTVO, DA POLUCHAT ZASLUJENATA SI „“SADEBNA PRISADA’,KATO OTRABOTYAT “ZAGRABENOTO“, S „“KIRKA I LOPATA““!!!

  3. В.Иванов казва

    Господа,това не е Румания,това е България!!!Преди изборите всички партий жестоко критикуваха ГЕРБ и ББ.Сега очаквам да видя,кои от тях ще намерят „общи идеи“.за да се коолират.Спомнете си как тихичко се присламчиха към ГЕРБ СДС!?ББ отново спечели защото държавната администрация в БГ около 500,000 души + техните фамилий!?Сега чакам следващият ход на ББ и да видя кой политически партий ще забравят какво са говорили преди изборите?Пълна порнография е политиката в БГ,а за политиците нямам думи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.