Проф. Николай Слатински: Разни болни наци-та и ВМРО – аут от властта, ББ остава без патерици

0 2 157

Експертът по национална сигурност проф. Николай Слатински напомни, че партията на шкембе войводата Красимир Каракачанов ВМРО трябва да остане извън борда на новия 45-и парламент, за да може ББ да остане без любимата си патерица.

Ето поста на професора във фейсбук:

Реклама

И последно, че след безсънната нощ работа ме чака. И студенти също.Поне за мен е изключително важно ВМРО да не прескочи 4%-та граница! Между 4.1% и 3.9% за ВМРО разликата не е две десети от процента, а е колосална. Картината става коренно различна.

Защото ако ВМРО не влязат в парламента, няма да има никаква патерица за ББ, след като вече отпаднаха всички партии-идиотки, бутикови партии на политически новобогаташи, пети колела и пети колони, златни пръсти и средни за демокрацията ни пръсти, резервни гуми, очевидно болни наци-та, разни други срамове и позори за нацията.

Е, като вечен оптимист все се надявам поне веднъж ръководството на ДПС (изобщо не говоря за електората!) да се държи отговорно. Време е да дочакаме след 30 години шутове и предателства, и от тях да помислят най-напред за интересите на България, а не само за келепира на Хидролога и апетитите на върхушката вечно ненаситни въжеиграчи край него.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.