Баце иска мир? Народът го изпрати преди 8 месеца, но Мутрата остана, за да раздаде 5 млрд. на крадците в ГЕРБ

0 6 221

И сега какво, „Предлагам мир и експертен кабинет“ е новото „Да загубим три месеца с кретенски опит за нова конституция“?

Поне малко срам няма ли?

Преди осем месеца протестиращите предлагаха Борисов да си отиде с мир. Той остана, за да раздаде пет милиарда, да продължи да си управлява, да си купи избиратели. И като видя, че се срива, рязко обърна палачинката. Поиска да си тръгне. Но да оставел експертите, които да управляват. Без да поеме отговорност за загубените ни 10 години.

Поне малко срам няма ли?

На фона на рекордни стойности на заболели и починали, на фона на милостиня, която ни отпуска Европа, защото управляващите са некадърници и едни ваксини не могат да поръчат, на фона на стотици българи, лишени от право на глас, един насилник се предствя като големия специалист, спасител, месия, без който всички ние ще изчезнем.

Функцията на администрацията или на политическото управление е да извършват административни и управленски действия, които не зависят от един човек. И ако някой твърди, че без него ще рухнат небесата, че без него държавата ще изчезне, че без него Слънцето ще спре и адът ще замръзне, то той е или клиничен психопат или диктатор паразит, съсипал всички институции на тази държава.

Поне малко срам няма ли?

Реклама

Дано новите партии в парламента имат достатъчно устойчивост да не се хванат на думите на един насилник-психопат.

За да има поне малко срам.

Хубав ден!

#нитоденбезглупости

#нитоденбезпсихопат

#нитоденбезотговорност

#денятследутре

Пиарът и медиен експерт Любомир Аламанов, фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.