СУПЕР НАГЛОСТ: Баце агитира в деня на вота: ОправИхме още един манастир, беше свинярник (ВИДЕО)

1 1 900

Бойко Борисов най-безсрамно агитира за мафията ГЕРБ навръх деня на изборите. Тази сутрин Баце постна видео от „Севда ТВ“, на което виждаме мутрата да се разхожда из Дивотинския манастир и да хвали какво бил построил с нашите пари.

Премиерът, който вече пада от власт, се пъне как хунтата била възстановила „стотици манастири” с явното намерение да поучи още някоя бюлетина.

Конкретно в Дивотинския манастир край Перник Баце демонстрира и набързо назубрени факти в джипката – че по времето на комунизма Божият дом бил превърнат в свинарник и че в Светата обител се е криел Апостола на Свободата Васил Левски.

Реклама

„Беха го направИли свинарник, ние го оправИхме”, се изцепи в негов стил Борисов напук на закона, който казва, че агитацията в деня на изборите е забранена.

Очакваме да научим дали Централната избирателна комисия, която е изцяло доминирана от шайката ГЕРБ, ще глоби наглеца, или отново ще стои с широко затворени очи, докато сикаджията гази закона както си реши.

Видеото ТУК

1 Коментар
  1. ???? казва

    А, да не би ТАМ някъде да са ЗАРОВЕНИ, ПОТЪНАЛИТЕ МИЛИОНИ ЕВРО от „ремонта ПОД ВОДА“ на „Студена“ и „водопровода БЕЗ ВОДА“ от Рила, че е отишъл да ги ИЗРОВИ?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.