Само в Narod.bg: Бойко бяга от България (Баце е стегнал куфарите, ако падне от власт – изчезва, затова ГЛАСУВАЙТЕ)

2 7 691

Бойко Борисов е стегнал куфарите за бягство, твърди пред Narod.bg източник от обкръжението на хунтата ГЕРБ. При лош резултат за управляващата мафия Баце директно изчезва, сигурен е нашият източник. Единственото условие това да се случи е високата избирателна активност, която ще неутрализира десетките хиляди купени гласове от шайката на Бойко.

Затова Narod.bg призовава – ГЛАСУВАЙТЕ, за да изметем престъпниците от върха на държавата!

В този дух е и постът на адв. Емил Василев, който беше депутат от „Атака”. Юристът смята, че до обяд бюлетини са пуснали именно платените избиратели, които са продали бъдещето на децата си за 50 или 100 лева.

Реклама

Ето цялата публикация:

Следя внимателно екзитполовете от сутринта и установявам една тенденция, която и на много от предишните избори се прояви. Твърдите ядра, селата и купените излизат ранко-ранко да гласуват, щото десетниците почват да им звънят по телефона и да ги заплашват. Затова до обяд обикновено има пик на ГЕРБ, БСП, ВМРО и ДПС.

След обяд обаче излизат „неконтролираните“ гласоподаватели – нормалните хора, които в почивния ден са спали до късно, правили са се.с, обядвали са семейно и не са опрели до 50-те лева.

Съответно, почва да се дига протестният вот и вотът за „извънсистемните“ партии. Не случайно Слави почна да стопява разликата с Кори, Мая Картечарката се закрепи твърдо над 4%, Христо има повече от прогнозите, а ВМРО може и да потъне. Тъй че гласувайте. Има шанс до довечера Баце да почне да стяга куфарите.

2 Коментара
  1. АНГЕЛА казва

    „Нашето мото е КРИЗА “ това игрален филм на САЩ от 2015 г. ,излъчен на 03.04 от20 ч. от btv – става дума за президенткси избори Боливия.Няма да познаете какво чух и видях от един кандидат президент -ТОЙ КАЗА „ РАБОТА,РАБОТА,РАБОТА“. На големите сини билбордове извил дебела снага нашия бащица Б.Б. и но него мъдрят „ РАБОТА,РАБОТА,РАБОТА“,всъщност тези думи ги повтаряше на път и под път. Оказа се ,че нищо не може да измисли сам ,а дали не са го посъветвали неговите платени лизачи. ДРУГО НЕ МОГАТ С ТЕХНИТЕ МОЗЪЦИ, КРАДАТ ОТ ИГРАЛЕН ФИЛМ ЗА БОЛИВИЯ.

  2. Михаела Михайлова казва

    А така, нека се маха тоя нехранимайко от тука! На никой няма да липсва!!!! Бог ще се погрижи за него!!!!!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.