От епруветка – в клетка: Covid-19 е най-грандиозната геополитическа операция след Втората световна война

0 2 655

Да ме прощава „политкоректността“, но неолибералните елити май плачат за Гилотината след Френската революция и за ЧК след Октомврийската! Тяхната садистична наглост вече не се трае!

В рамките на година ни подготвиха чрез Страха, като ни зомбираха от телевизора, за да източат данъците ни за „ваксина“ преди да ни обяснят, че „няма гаранции“ и въобще нищо не се знае докога и дали въобще ще свърши най-грандиозната геополитическа операция след Втората световна война…

По Дървото на Дарвин към „кукувиче гнездо“

Защо се връщам на темата в седмицата преди парламентарния вот у нас? Ами, защото на карта е поставен психо-физиологическият код на хомо сапиенс. Изборите и правителствата минават и заминават, все някога, но човекът остава. Поне засега и дори редуциран на 40-50 процента до три десетилетия според доктрината за разреждане на био-масата, официално прокламирана от „хуманистични“ последователи на д-р Менгеле, като например фамилия Бил и Мелинда Гейтс…

Да се опитаме да проследим логическата верига от началото на XXI век. Най-напред се случи атентатът на 11 септември 2001 в Ню Йорк и Вашингтон. По-късно настъпи глобалната финансова криза в периода 2008-2009. По-нататък ни сполетя „Арабската пролет“, отприщила ислямистката, демографска и терористична агресия срещу Европа, след като през есента на 2015 г. Ангела Меркел даде зелена светлина за миграцията.

И така стигнахме до късната есен на 2019-та и началото на 2020 г., когато от епруветката изскочи Вирусът, устремен към клетка от два типа. Семантиката е раздвоена, защото в случая става дума за атака на организма, но в крайна сметка пациентите се оказват зад решетките на Карантината, Локдауна, Изолацията и Дистанцията. Тоест, от био-клетка в социална килия.

Няма да навлизам в зоната на медицинските специалисти, пази Боже от пенкилери! Ще се задоволя със скромно продължение на социално-психологическия и геополитическия анализ на Пандемията, предложен в моята книга „Вирусът. Шедьовърът на световната диктатура. Клиника България“.

Уви, както обикновено „еретичната конспирация“ се оказа права на 99 процента. Жалко, че българският език не се радва на конвертируемост, иначе можех да претендирам за ноу-хау, тъй като изданието бе едно от първите в Европа, предложило алтернативен ракурс към Пандемията. Нейсе, следващия път…

И така – пълзим нагоре по Дървото на Дарвин към обратната еволюция на човешкия вид, за да стигнем до „кукувичето гнездо“ на масовата психо-диагноза. Алгоритмите на Заговора са доказателство за перфектна „висша математика“.

Най-напред двуногата мулти-етническа, дигитална популация бе лишена от двуполюсния модел Запад-Изток със съответните идеологически парадигми Дясно-Ляво, а след това „Краят на Историята“ въведе в обръщение Догмата за абсолютния триумф на „Американския модел“. Разбирай – без социално и гражданско самосъзнание, без политическа алтернатива за устройство на обществото, заместени от мъглявината на „ценностите“, „идентичностите“ и „джендъра“.

Фалшива виагра за импотентни мозъци

И така след Кулите-близнаци, аферата „Леман Брадърс“ и „Арабската пролет“, дойде ред и на милия приятел Ковид-19. За да се затвори окончателно „квадратурата на кръга“: Страх, Източване и Контролиране. При почти пълна липса на Съпротива. Наистина, човечеството никога не е било толкова жалко, унизено и безпросветно от Средните векове насам!

Защо при това положение да се чудим, че сега ни правят на маймуни – тази ваксина става, онази не става, третата не е достатъчно надеждна, негативните последствия са възможни, подписвайте на ваша отговорност, първата доза не е гаранция, дори напротив, тука има, тука нема, умират и инжектирани…

Ах, колко удобно! Всички минуси са за сметка на природата, малшанса и съпътстващите заболявания, а всички мъртви автоматично влизат в графата „Каовид-19“?! И за да няма изненади вече ни подготвят за следващите етапи от живота под Карантина и Ваксина! Тоест, печатане на пари за сметка на данъкоплатците, зомбиране, чипиране и контролиране…

Очевидно, докато изпълнят формулата на фамилия Гейтс за минус 50 процента био-материал?! А това нямаше как да се случи, ако не бе психо-атаката чрез „Края на Историята“ и „Американския консенсус“, изтръгнали социално-политическите сетива и Разума на Човека.

Може да се каже и така – елитите пуснаха фалшива виагра за импотентни мозъци. И трябва да им се признае – удариха право в целта. В десетката! Защото вместо да ги изметат и изправят пред Темида, народите се хванаха на номера и започнаха да им пълнят гушите със своите данъци покрай Вируса, пуснат от епруветката да руши Клетката, докато му търсят цаката чрез милиарди за Фарма-мафията.

Как ви се струва – изследванията срещу Щама са започнали доста преди неговата официална поява, а Бил Гейтс отдавна разработва почвата за разчистване на човешки плевели? В същото време немалко експерти твърдят, че ваксинацията всъщност е фаза от изпитанията на препаратите срещу постмодерните био-оръжия, заместили атомната бомба…

Вирусът е факт, но кой печели?

Прилежно съм се ваксинирал и чакам втора доза, ако дотогава не ни спуснат Директива за „неочаквани мутации, дотации и спекулации“! От Британия към Месопотамия, Океания, Патагония и Антарктида! Вирусът е медицински и научен факт с геополитически произход, но кой печели от Него?

Реклама

Еднозначно – глобалната Олигархия, използваща Пандемията за източване на националните бюджети, захранвани с кредити и виртуални пари от въздуха, за дългосрочни дивиденти от Страха и „мерките“ плюс тотален контрол върху обществото.

В момента някои от говорителите на неолибералната диктатура от типа на нашенския модернист Иван Кръстев казват, че Ковидът се е усладил на Властта като мощно оръдие за контрол върху популацията, която от своя страна била съгласна да блее като стадо пред заколение.

И вероятно служителят от ведомостта на Сорос има основание за подобно заключение. Това обаче автоматически потвърждава тезата за лабораторното зачатие на Вируса като сюрреалистично оръжие за масово поразяване на психиката, здравето и финансите на двуногите „бели мишки“. Има ли смисъл да конкретизирам щетите за духа, морала, кондицията, социалната среда и разходите на простосмъртните?

В тази насока вероятно сте забелязали самодоволните, мазни, охранени физиономии на неизбираните от никого суперноменклатурчици от Брюксел, които всекидневно обясняват на своите анонимни спонсори от Европа кой, как и защо е виновен за тоталния провал на Ваксинацията.

Бъдете сигурни, че в близко време като въшки на чело ще изскочат факти и доказателства за жестоки корупционни далавери със здравето и живота на гражданите. Впрочем, ние вече си имаме аферата „Майдел-гейт“, чието развитие ще зависи от резултатите на 4 април т.г.

Няма как да бъде различно, тъй като Олигархията е готова да изтреби милиони хора, само и само да се добере до своя дивидент. Справка – класиката на Карл Маркс за войните, водени за съответната норма на печалба. А в конкретния случай с Вируса мизата е огромна – милиарди и трилиони, усвоявани чрез легендата за „ценности“ и „обществено здраве“.

Наистина, това е най-големият борсов удар от времената на Великата депресия преди почти век, след която огромни активи са придобивани за жълти стотинки. По правило от силните на деня и нощта. Тоест, нищо ново под слънцето – палачите и жертвите са винаги едни и същи.

Приликите са случайни

В немалко криминални книги и филми авторите поставят уговорката, че приликите на сюжета с реални лица, факти и събития са случайни. Вероятно, за да си вържат гащите при евентуални съдебни дела срещу очевидната Истина? В нашия случай обаче няма риск от сблъсък с Темида, тъй като става дума за имагинерната, неписана, но неотвратима политическа логика. И още как…

Развитието на Пандемията и нейното отражение върху битието на хората категорично доказаха, че „демокрацията“ в актуалния евро-атлантически вариант всъщност е многопартиен тоталитаризъм.

И как иначе, след като абсолютно всички „животоспасяващи мерки“ бяха прекопирани 1:1 от практиката на ужасния „комунизъм“ в СССР, Източна Европа, Китай, Куба, Северна Корея и т.н.

Конкретно – извънредни и безпределни пълномощия за Властта, ограничаване на личната свобода, ембарго върху пътуванията, жесток контрол върху събиранията и публичните дейности, масово зомбиране чрез медиите, стихийни кампании и внушаване на страх и паника, цензура върху дисидентите и изолиране на инакомислещите.

Тоест, живеем в своего рода дигитален, информационен ГУЛАГ, от който до „окончателното решение“ ала Гестапо не остава много…

Нали ви казах – Ковид-19 е най-грандиозната геополитическа, социално-психологическа и финансова операция на наднационалната Олигархия след Втората световна война. Сложете на везните дивидентите и щетите и ясно ще осъзнаете кой печели и кой губи от чудовищната био-ментална агресия.

От епруветката, заредена в секретната лаборатория на Пентагона много преди да полетят „прилепите“ от Ухан, паралелно произлязоха две клетки. Първата, условна, бе човешкият организъм, атакуван от поредния щам, а втората е съвсем конкретна и всеки от нас живее в нея под маската и Карантината. Но това не е всичко, тъй като всеки ден ни обещават още от същото и още по-страшно.

Без никакви гаранции от Ваксината и точно по тази причина преди боцването ни пробутват хвърчащо листче с параф срещу „евентуални усложнения“. А предстои тотална, глобална „паспортизация“, разбирай – класификация на индивидите ала Гестапо, ФБР и КГБ взети заедно…

Цялата история води към милиардите и трилионите, гълтани от ненаситните фараони на фалшивата „демокрация“, следващи законите на тоталитаризма. А някогашният „Член първи“ сега е мултиплициран по десет – от безалтернативния монопол на Вашингтон през схемите на марионетките от Брюксел до Щаба в София, обслужил комисионната на Майдел и сие, докато ни обясняват как „яко ще се мре“.

Няма как – всеки труп влиза в графата „Ковид-19“, защото до „окончателното решение“ по Бил Гейтс, Безос, Зукърбърг, Грета Тунберг и Ко не остава толкова много време. А био-маса за чистене – бол…

Георги Атанасов, специално за „Уикенд”

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.