Господар на абсурда: Баце е комунист и син на комунист, а плюе децата на комунистите

2 2 437

”Децата на комунистите станаха най-големите демократи”. Така се изпъчи Борисов на поредната си предизборна обиколка. Но забравя да обясни, че и той е от тези демократи. Че не само баща му е бил десетилетия комунист като шеф на пожарната в София. Но и самият той по-късно е горд комунист и дори отказа да върне партийната си книжка, заради което напуска редиците на МВР. После си ”смени кожата”, за да може да управлява и оправдава живота си.

Бил е на софрата на големия социалистически банкет. Сега е на трапезата на властта и пишман демокрацията, която ни пробутва всеки ден. И вместо да си посипе главата с пепел и скромно да замълчи, той ръси бисери и обвинения на такива като него, за да се скрие зад лъжите.


Смениха си кожата и много други като Борисов. Сред тях има хитреци, умници. Има мръсници и подлеци, гьонсурати. И точно заради това сякаш закъсняват промените у нас. Заради такива като тях забуксува и протестът миналата година.

Реклама


Сега, като твърди гореупоменатото, нека да преброи комунистите и фурнаджийските лопати в собствената си партия. Като започне от себе си!

Такива като Борисов си сменят кожата, за да си спасят кожата!!!


Автор: Калин Неврокопски

2 Коментара
  1. ivosav казва

    Поздравления за коментара. Това е истината и не може тъпакът от Банкя да я изтрие.

  2. Павел казва

    Има една много точна дума в английския език, „Gionsurat „, която образно показва за какво иде реч в този “казус“!
    А и една стара исландска поговорка: “Prismql se hurbel na shurbel“ !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.