Война в НОЩ! Професорът с диплома-менте Коце Ботокса шамароса Тодор Кантарджиев за рейтинг

0 5 789

Истинска война се разрази сред „експертите” от Националния оперативен щаб (НОЩ) – професорът с диплома-менте Костадин Ангелов – Коце Ботокса, здраво шамароса истинския проф. Тодор Кантарджиев в борбата си за рейтинг преди вота в неделя. Несъстоятелният министър е мераклия за депутат от хунтата ГЕРБ във Варна.

Здравният министър атакува члена на НОЩ и ръководите на Националния център по заразни и паразитни болести заради съветите му за “природни средства” за предпазване от нежелани ефекти след ваксиниране, забелязаха от Господарите.

Реклама

Без да споменава името му, но с очевидна препратка към проф. Кантарджиев, здравният министър отправи следните реплики:

“Какво става в народното творчество? По време на първата вълна ядяхме джинджифил и всички ни казваха, че това е панацеята. По време на втората вълна ядяхме мед с лимон със сода. Сега ядем червени домати… Бихте ли ми казали? Живеем в непрекъснато променяща се информация. Хората са объркани, хората са уплашени, затова казвам – няма смисъл да водите вътрешни борби със самите себе си и с хората около вас и да се страхувате”, коментира той.

В сряда Кантарджиев участва в сутрешния блок на bTV, където обяви, че хората, които си слагат ваксина на AstraZeneca, може да консумират “малко повече домати и доматен сок”, за да не се стига до инциденти със съсирване на кръвта.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.