Младите в ГЕРБ – като старите: прости, крадливи, корумпирани и нагли (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

0 4 977

Скандално видео сътвори младежката структура на ГЕРБ – подозрението, че и те са крадливи, прости, корумпирани и нагли се потвърди на 100%.

На него активисти с жар разгромяват негативните коментари срещу партията в социалните мрежи. Целенасочено са подбрани статуси с правописни и стилистични грешки, за да бъдат иронизирани и така младите герберасти да се харесат на тартора на хунтата Бойко Борисов.

Клипът е качен вчера на профила на ГЕРБ – София във фейсбук. Така вместо да популяризират програма, да съчувстват на изключително многото проблеми на българите, да съдействат и търсят решения, комсомолците на ГЕРБ разгромиха собствения си народ четири дни преди парламентарния вот.

Реклама

Видеото е озаглавено „Младежи ГЕРБ отговарят на хейт коментара“. Изразът „Младежи ГЕРБ“ е под формата на графичен символ. И макар претенцията на клипа е да бъде осмяно простолюдието, самите младежи допускат в заглавието грешка. Семантичното съдържание на графичния символ е „Структурата на младежите на ГЕРБ“, което означава, че няма как глаголът после в изречението да е в множествено число.

Клипът е пълен с простовати дебелашки шеги. Човек например пише на герберите, че трябва да влязат в затвора. Активист от видеото обяснява, че живее до затвора, със сигурност негов познат работи там – „Пак се уредихме!…“.Друг човек се оплаква: „Последни сме по бедност“. Контриран е със забележката, че е объркал „бедност“ с „богатство“. Трети пише, че герберите трябвало да бъдат хвърлени в канавката, а отговорът е, че покрай многото магистрали наистина има много канавки.

„Хем тъпи, хем прости, хем крадливи, хем корумпирани и нагли!“, твърди за ГЕРБ пореден човек. И той е иронизиран, след като в изречението няма нито една грешка.

Видеото ТУК

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.