Костя Копейкин дал на кумата си 45 бона от партийната субсидия (ден по-късно Валентина Иванова наградила Бойко) + СНИМКИ

5 15 637

Костадинов Костадинов, познат повече като Костя Копейкин, много обича да парадира с това, че подпомагал семейните ценности в България. Не така смята Варненската окръжна прокуратурата, която води следствие по дело №72. Става дума за далаверки между Костя Копейкин и координаторката на Фондация „Искам бебе“ Валентина Иванова, с която варненският политически ганстер има топла връзка.

Ето я кумата с партийните пачки

На варненския офис на тази фондация баровецът политик превел 35 000 на 27.03.2018 година с мотива, че тези пари от държавната субсидия се даряват с цел инвитро процедури. По-късно има и втори превод от 10 хиляди лева, общо 45.

Дали обаче това е така, в момента разследващите органи проучват. „Дарението“ обаче сдста насмърдява след разкритието, че Валентина Иванова се оказва кума на Костя Копейкин на сватбата му през 2003 година с вече бившата му вече жена, но само по документи – Велина Костадинова, която обаче с децата му живее в новата им къща на брега на Варненското езеро, купена с…партийната субсидия на „Възраждане“.

По-големият парадокс обаче може да се окаже, че кумата е човекът на Копейкин за връзка с ГЕРБ, защото за никого не е тайна, че Костадин беше назначен за директор на музея в Добрич именно с протекциите на тази партия и под давлението на нейния лидер Бойко Борисов,

Реклама

Назначението стана, въпреки факта, че Коста Копейкин не е отговарял дори на три от изискванията за позицията. Делото за това назначение на Костя Копейкин вече над 4 години отлежава в някое чекмедже на Добричката окръжна прокуратура, тук трябва да си зададем въпроса – Защо?

Запознати са категорични, че кумата му Валентина Иванова е топлата връзка на Копейкин с ГЕРБ, защото се имала с гербаджиите, а и много обичала да награждава лидери на партията като кмета на Варна Иван Портних и дори премиера Бойко Борисов.

Заради съмнителните връзки на Костя с хунтата варненци смятат, че той ще е поредната патерица на Баце.

Пародоксално в случая е, че същата тази Валентина Иванова, която Копейкин постоянно рекламира в социалните мрежи като видна защитничка, която подпомага активно кампаниите да се раждат деца в България, на 28.03.2018 година, след като вече е получила превода от Копейкин, се появява в София, за да награди Борисов като благодетел.

Кумата на Костя награждава Баце…

И до ден днешен от варненския клон  фондация „Искам Бебе“ отказват да покажат документи как са изразходвани средствата от превода от партийната субсидия на „Възраждане“ – на 27.03.2017 година от 35 000 лева и последващият от 10 000 лв. пак от същата субсидия към тази частна фондация!

5 Коментара
 1. SIMO казва

  Който е бил зам.бос на ДС-МВРо-БНД не може да е по-различен от баш-боса! Красимир Дончев Каракачанов (ЕГН6503295347) е неснет от отчет ДС-агент-доносник „Иван“ и ДС-агент-доносник „Дончо“ (последното бе спестено в последното Решение №2-1931/23.03.2021г. на Комисията по Досиетата, но е установено и обявено в по-предишни Решения на Комисията)! За докладната му дейност като ДС-агент „Дончо“ не се публикува нищо до сега – предполага се, че е от пероида когато е учил и завършил семестриално Търновския Уни с пропагандна специалност „начален учител по български език, история и география“ за селските училища в Делиормана! 1.) Поради ДС-агентурното му минало и настояще; 2.) личното му членство в ръководството на „Федерацията за дружба и приятелство с народите на Русия и ОНД“ с шеф Захари Захариев (ДС-агент „Златан“ и член на ИБ на БСП); 3.) като организатор заедно с БСП-енерГЕПИйната мафия на проваления референдум за строеж на АЕЦ-Белене; 4.) активното му взаимедействие със сръбски ултранационалисти (Шешел) и служби по заобикалянето на ООН-югоембаргото (изнесено от Велизар Енчев); 5.) поради партийно-агентурното почетно гостуване на Садам Хюсеин и Асад през 2002 за уреждането на БСП-АБВ-Първанов с многомилинни петролни дотации; 6.) Колективното членство на ДС-МВРо-БНД в Движение „Русофили“ чрез Борис Вангелов (бивш шеф на паспортната АгБгЧужб, по-сетнешен член да Комисиите по отбрана и по външна политика на НС): „Дорогие руские друзя h t t p : //bit.ly/2lUNS6C „; 7.) Поради приравняването му от група БКП-пропагандисти все от ДС-кариерата на юрист-международник („д-р по международно право и междудържавни отношения на ЮЗУни“, с образование за квартален партиен пропагандист от Търн.Уни!) и лично написания от него нескопосан договор с Македония от 2017; 8.) Поради умишленото противопоставяне на присъединяането на Македония към ЕС в услуга на източни сили и под БКП+ДС-патриотарско прикритие; 9.) Поради поддържането и издигането за шеф на Военното разузнаване на лабилния и манипулиием екс-хибиционистичен полк. Велко, както и на разкрититите руски шпиони ….. ; Каракачанов НЯМА допуск и ИМА ЗАБРАНА за ДОСТЪП до НАТО- и ЕС-секретна информация от каквото и да е ниво ( h t t p ://bit.ly/2BV9BD4 )! Въпреки това преди 10-тина години, когато Каракачанов е член на комисията за сигурност и отбрана и зам.предс. на НС и когато се е равихряла корупционната продажба на бълг. паспорти, западните служби засичат, че от България изтича чрез продажби на НАТО-секретната информация и документи, които се обменят по линия на съюзническото партньорство! Тогава от НАТО и САЩ спират обмена и повече не предоставят на България секретна информация и документи, а наличните такива (преснимани от разните шпиони) са придобити чрез шпионска дейност (в частна и агентурна полза!) срещу НАТО и САЩ! Нима Гешев не знае тези неща, че си мълчи под дебелия прокурорски килим?! Кой и защо прикрива и пази Каракачанов с контрабандно-шпионския му ДС-патриотарстващ катун ( h t t p : //bit.ly/2Qj29az ) ?!

 2. Огнян Александров казва

  Костя Копейкин се вживява в ролята на партиен „патриот“, но от портрета му прозира нафукано фашо в позата на Дуче ! Иначе с инициативите му под наслов „Луков марш“ още веднъж доказват националистическите му възгледи, които в дадени моменти избиват към национал шовенизъм ! А апетите му към партиината субсидия добре ги материализира ! Познати персонажи от времето на Дочоолу и Гочоолу ! …

 3. […] Костя Копейкин дал на кумата си 45 бона от партийната су… […]

 4. майната казва

  Да здрвствует всички КГБта по земните кълбета ! В БГ има повече руски партии отколкото в Русия, защо ли ? Толкова са ни заобичали, че направо ще ни задушат с прегръдки. То са Атаки, то възраждания, то – каквото се сетиш, само и само да не сме си ние !!!

 5. Иван казва

  Не знам дали Костадинов е дал пари на кумата си, но като чета какви други лъжи сте изписали, се досещам колко е вярна и тази информация. Къщата на Костадинов не е на брега на Варненското езеро и вече доказано не е купена със субсидията на Възраждане. Това, че е назначен за директор на историческия музей в Добрич с протекцията на ГЕРБ също е лъжа, и то изключително плитка. Ако Костадинов имаше връзки с ГЕРБ и мараци в политиката, за какво му е да става директор на музей в Добрич, като с интелекта и познанията си може да бъде поне кмет или депутат, а защо не и министър. Особено като се има предвид какви екземпляри от ГЕРБ заемат подобни позиции. Много слабо!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.