Въпроси към Бойко: Как дъщеря ти си купи апартамент на пъпа на София за 250 000 евро? („Мисирките” на Баце мълчат, те са съучастници в грабежа)

1 13 542

Има няколко хапливи въпроса, на които премиерът Бойко Борисов дължи отговори, преди да падне от власт, но които официозните „мисирки” така и не Му зададоха.

Сред тях е и питането как дъщеря му Венета си е купила апартамент на пъпа на София за 250 хиляди евро – половин милион лева, и дали Баце е помогнал с пачки от вълшебното чекмедже?

Ето какво мисли по темата топ журналистът Иван Бакалов:

Представям си Борисов гост при Виктор Николаев, после и при Хекимян в предизборно студио. И двамата го питат:

-Коя е Мата Хари? Как е внесла злато, пачки и пищов (както твърдите пред „Франкфуртер Алгемайне“)? Вие ли наредихте на охраната да не я проверява?

– Божков твърди, че ви е дал на двамата с Горанов над 60 млн. лева „такса помагане“, показа и извлечения за теглене на суми в брой? Затова ли поискахте оставката на Горанов и не го включихте в листите за изборите? Какво искате да кажете в есемесите си до Божксов с думите „ще помагаш“?

– Защо Домусчиев в паметната записка, подписана с Божков, обещава „пълен съпорт“ от Комисията по хазарта (от името на държавата) срещу 20 млн. годишно реклама на лотария в Нова тв?

Реклама

– Как дъщеря ви си купи апартамент на ул. „Сан Стефано“, който струва над 250 хил. евро, вие ли й помогнахте?

– За собствеността и договора за газопровода, за строителство на магистрали без държавни поръчки, с наемане на техника и хора от частни фирми и т. н., и т. н.

Или пък Борисов да участва в предизборен дебат с други двама лидери на партии, които да го питат подобни неща…

Ех, мечти… Вместо това гледаме говорещия врат от джипката.

Избори ли? Медии ли?

Това е чиста измама.

А да покриваш систематично корупцията, каквото правят тези телевизии, е равносилно на съучастие в престъпление. Журналисти съучастници.

1 Коментар
  1. Сан Стефано ? казва

    Кой е точния адрес на апартамента на комплексираната селска банкянка на БОКо?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.