Паника в ГЕРБ: Дори хунтата се изплаши от кашата с Изборния кодекс (ВИДЕО)

2 3 109

Управляващите направиха всичко възможно да направят изборите в пандемия още по-сложни. Парламентарният вот е на път да се превърне в хаотичен и след него да остане съмнение за нечестен избор.

Така започва анонсът в традиционното видео за понеделник сутрин на изданието „СЕГА„.

След дъжд качулка в ГЕРБ се стреснаха от кашата, която сами забъркаха с Изборния кодекс. Безпрецедентно сложните протоколи ще изискват три пъти повече време за обработка на около 10 милиона числа. Започнаха предупреждения,  че ще има грешки, а резултатите ще закъснеят.

Реклама

Видяхме и абсурда –  районните избирателни комисии, които трбва да обучават секционните, да не са виждали машините за гласуване. Чухме и заключения, че за хаоса са виновни машинното гласуване, множеството кандидати и преференциалния вот.

Вместо управляващите да се съберат в последния възможен момент да променят Изборния кодекс, те обвиниха опонентите си в саботаж. И удобно забравиха, че точно ГЕРБ диктуваше правилата.

А основания за искане за касиране на вота ще има – и заради хаоса, и в лишаването от право на глас на хиляди карантинирани.

Източник: „СЕГА“

2 Коментара
  1. ???? казва

    ГЛУПОСТИ и ЛЪЖИ!!! А бе,“другари-господа“,ДАЙТЕ ПРИМЕР с един ПОПЪЛНЕН ПРОТОКОЛ ,за да ВИДИМ къде са тези ПУСТИ СЛОЖНИ СМЕТКИ,от които щели да произлязът СТОТИЦИ ГРЕШКИ!? За което били необходими ДЕСЕТИНА ДНИ за ПРЕСМЯТАНЕ!!! Та нали сме в 21 ВЕК,та нали имаме КОМПЮТРИ,ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ!? ДАЙТЕ да ВИДИМ!!! Не разбрахме само,какви ще бъдат НАКАЗАНИЯТА и ГЛОБИТЕ на комисиите НЕ СПРАВИЛИ се със „СЛОЖНАТА МАТЕМАТИЧЕСКА ЗАДАЧА“???????????????????

  2. Ваня казва

    Отиди след завършване на изборите в една секция! И после наблюдавай попълването на протоколите и ще се убедиш!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.