Мутрите – приятелите „в сянка” на Слави Трифонов (ПИСМО от приятел на Милен Цветков)

1 6 945

Прочетете този текст, преди да пуснете бюлетина за проводника на чалгата и простащината Слави Трифонов.

На 20 май миналата година с този текст един от истинските приятели на Милен Цветков разкри как Чалгаджията си прави нечиста реклама, отърквайки се в популярността и чистото име на загиналия в трагична катастрофа журналист.

След убийството на Цветков, Дългия наляво и надясно тръбеше, че Милен отивал при него. Припомняме написаното, защото сега е още по-актуално.

Гостите на сватбата на Георги Илиев ръкопляскат на смешките на трупата на Слави

„Не, Станиславе!

Милен Цветков не трябваше да дойде при теб. Трябваше само да изчака зеления сигнал на светофара. Но не го дочака. Заради твой поклонник. Възпитан с песента „Едно Ферари с цвят червен”. И с други чалги, като „Бясно карай на червено…“.

Помниш ли, как през 90-те Дони си отряза косата, като протест срещу мутрите? С това ти си вдигна рейтинга на предаването, като каза, че Дони е твой приятел. Но не беше.

Малко по-късно ти гостува Илия Павлов, който седеше просташки и нагло заяви в ефир: „Ние създадохме мутрите”. Тогава ти не се възмути. Не протестира.

Помниш ли, че Милен Цветков, Сребрина Гаджева и ти тръгнахте от едно и също място – „Ку Ку”? Сребрина се омъжи за странно богат граничен полицай. Възпита сина си като мутра. И той обичаше скъпите коли. Сега е в затвора. От години чака присъда за умишлено убийство на напълно невинен и непознат младеж. Сребрина също ти беше приятелка. Помниш ли?

Реклама

Помниш ли, създаването на коя партия, твоят приятел Любен Дилов-син обяви преди години в твоето студио? Правилно – „Георгьовден“. Тя подкрепи Царя, Илия Павлов… Сред тях и семейство Николови – родителите на убиеца на Милен Цветков. И всички вие бяхте приятели…

Помниш ли, че твоето чалга-патриотарство създаде днешните „Патреоти”? Как с твоите сценаристи псувахте близки и далечни съседи, ама им крадяхте песните? Та после Динко от Ямбол, по тоя модел на омраза хукна да връзва хора със свински опашки.

На Великден Милен Цветков загина, убит от човек, който дословно повтори изпятото от теб.

А за телефона на Бог? „Щяхме да се разберем – аз за него, той за мен – нещо да свършим…” Така ли ще се „оправят” твоите възпитаници? Ще звъннат?

Когато трагично си отиде човек, като Милен Цветков, изведнъж започва състезание – кой, аджеба му е бил по-голям приятел. Само че истинските приятели не се ползват един-друг за нечист маркетинг.

Стой си при твоите приятели.

И не се натискай!“

От Марин,

Приятел на Милен

1 Коментар
  1. Жоро казва

    Силни думи, хубави

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.