Министрите на ГЕРБ във Фейсбук: Копи/пейст по команда (вижте)

0 2 472

За никого не е тайна, че министрите на ГЕРБ са безгласни букви, които само повтарят опорките, снесени от Шефа. Ето, че вече го имаме и черно на бяло – кабинетът и функционерите на Боко не може да измисли дори един фейсбук статус сам, всичко се копипейства, видя Narod.bg.

След вчерашния протест на „Системата ни убива“ пред дома на премиера Бойко Борисов в Банкя, на който демонстрантите опънаха черен транспарант на улицата, пиарите на Биг Бос спуснаха депеша със следния текст:

„Що за … същество трябва да си, за да разпънеш черен чаршаф пред родния дом на човек? Пред дома, в който живеят децата и внуците му? Ето това е мутренско поведение!!! Това е фашизъм! Това е границата с геноцида, бесилките и ковчезите! Не, това не е демокрация. Това е цинизъм! И не, това не са нормално протестиращи … хора, това са куклите на конци на истинските мутри и на мафията! Системата ни убива, не знам как имате очи да гледате семейства си, след като се продадохте. С черните савани на мутрите и с жаждата за смърт – Вие сте символ на задкулисието!“

Посланието е прикрепено към снимки от протеста, на който за пореден път хората поискаха „достойна присъда“ и затвор за ББ.

Минути по-късно абсолютно същият текст и същите снимки бяха разпространени по фейсбук страниците на министрите на ГЕРБ, последната шефка на парламента Цвета Караянчева и още куп знайни и незнайни гербаджии. Статусът е копиран буква по буква с все многоточията дори, но публикуван все едно всеки сам си го е измислил. Показваме:

Реклама

Петя Аврамова е в хора.
Дори външната министърка, която е ДИПЛОМАТ НОМЕР ЕДНО НА БЪЛГАРИЯ, Екатерина Захариева не можа да си измисли сама нищо по темата.

Първоначално текстът най-вероятно тръгва от един от двамата пиари на ББ – Севделина Арнаудова и Никола Николов.

Интересното е, че малко след като опорката беше разпространена от структурите на ГЕРБ из целия Фейсбук, незнаен гражданин я докладва и публикацията беше блокирана от стената на Арнаудова, а тя се оплака от липса на свобода на словото:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.