Само в Narod.bg: Ето я учителката, която си отиде след ваксина Pfizer (Жени издъхна само на 37)

1 25 382

Изминаха девет мъчителни, тъжни дни без Евгения Райчева Неделчева – Жени. Отиде си толкова млада, едва на 37 години! А обичаше живота! Беше добра, отзивчива, любяща и винаги усмихната.

Евгения Неделчева почина на едва 37 години след ваксинация с Pfizer

От всяка ситуация извличаше позитивното. Нямаше придружаващи заболявания. Беше здрава! Силна имунна система. Работеше като детски учител в ДГ „А.С. Пушкин“ гр.Варна. Обичаше децата и бе всеотдайна.

На 5 февруари в гр. Варна й е поставена ваксина на Пфайзер, без изследвания и преглед. Още същата нощ вдига висока температура.

На 10 февруари вече има задух, трудно диша. Изписано й е антибиотично лечение. Не й е направен PSR тест, нито рентгенова снимка. Кръвните й изследвания били добри. На 12 февруари вечерта се върна в Силистра.

На 13 февруари постъпи в болница. Направеният й PSR показа че е с Covid-19. Състоянието й вече беше усложнено. Преместиха я в Интензивен сектор. Медицинският персонал почти месец се бори за живота й. Но…тя не издържа.. и си отиде…!

Реклама

Благодарим Ви лекари, медицински сестри и санитари за положените грижи, всеотдайността , и че до последно се борихте за живота й! Бъдете здрави!

Не ме разбирайте погрешно! Не съм против ваксинацията! Нека тя си остане личен избор!

Но е препоръчително преди това да се направи поне антиген тест и преглед.

Скъпа Жени,

Благодаря ти, че беше до мене в хубави и трудни моменти! Липсваш ми! Обичаме те! Ще останеш да живееш в нашите сърца и спомени. Почивай в мир! Светлина на душата ти! Поклон!

— чувствам се съкрушена.

Пост на Роси Димитрова във фейсбук

1 Коментар
  1. Ivanotsofia казва

    Ковид-19 ще се лекува тогава когато имунната система се подпомага, а не се „обучава“ с ваксинации. И сега има такива технологии, но за тях не се говори защото са свързани със свободна енергия и антигравитация. Ефер е мръсна дума за учените.

    http://www.voininatangra.org/modules/xfsection/print.php?articleid=272

    https://youtu.be/apSyjRDQbps?t=1

    https://www.youtube.com/watch?v=vweKZuKNiRY

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.