Първо в Narod.bg: Наемник на Черепа набира хора за изборите (ПАРИТЕ не са от значение)

2 3 770

Наемник на милиардера в изгнание Васил Божков разкешва сериозни суми за набирането на хора, които да бъдат инсталирани край урните в деня на изборите 4 април.

Източник на Narod.bg разкри, че обявата, която Георги Русанов е публикувал във фейсбук, е всъщност оферта от Черепа.

Ето и самото обявление:

Здравейте, търсим голям брой хора за изборните секции в София за деня на изборите (04.04). Много добро заплащане. За информация – пишете ми на лично.

Реклама

По-късно бе добавен и следният текст:

Здравейте, продължаваме да търсим голям брой хора за изборните секции. За почти всички райони на София. Пишете ми, ще отговоря на всички в рамките на деня. Проверявам и папка спам, няма да пропусна никого.

Предполага се, че целта на наемниците е да организират групите от доброволци за „много добро заплащане”, които да упражнят корпоративен вот в името на това сикаджията Баце Борисов да бъде свален от власт.

2 Коментара
  1. Марги казва

    Аз и моят съпруг се интересуваме от предложението. Но не сме от София, но в почивния ден на изборите може да дойдем в София и да участваме.

  2. Павел казва

    Какъв е проблема да се ангажират срещу заплащане хора, които не са подръжници на ГЕРП, които да учатват в контрола на законноста при провеждането на изборите ? Явно се уплашихте , за потенциалната опасност, да се попречи на ОПГ ГЕРПда бъдат оставени сами да броят гласовете ???
    А вярва ли някой , че ГЕРП нямат такъв супр добре заплатен ‘легион’ от „контролиращи“ заканноста на изборите, деятели ???
    Ами че нали целия „ЦвИК“ е съставен , само от ‘латентни’ партиино независими ‘бацеви’ безсребърници !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.