Проф. Велислав Минеков: 100 000 остават без право на глас, хунтата дава 2 млн. лв. на депутат за подкрепа

0 2 170

Проф. Велислав Минеков, ядро на „Отровното трио” и двигател на протеста срещу хунтата, който се отказа от политическа кариера и се отдръпна от бунта, нарисува мрачна картина за бъдещето на България.

Според скулптора на 4 април с лъжи и купуване на депутати шайката на Баце отново ще заграби властта, като лъч промяна може да очакваме след няколко години.

При това, когато диктаторът изчисти миналото си и получи обещание, че няма да бъде преследван за годините зулуми над България.

Ето поста на проф. Минеков без редакторска намеса:

Числото на желаещите да гласуват драматично спада.

Вероятно гласоподавателите ще бъдат около 2 000 000/2 200 000. Гаранция за победа на управляващата шайка. Около 100 000 души ще бъдат лишени от правото на глас поради пандемията. Вероятността за оспорване на изборите е очаквана.

Възможно е отлагане на изборите поради извънредно положение. Това отново е от полза за мафиотското сдружение.

Реклама

След резултата от отложените избори ще има правителство /правителство на националната отговорност/. Купуването на депутати ще достигне небивали цени /до два милиона за „народен представител“/.

Готови продажници винаги ще има, без значение дали им симпатизирате. Това, че някои партии ще изчезнат след подобен акт няма никакво значение. Първо парите, после идеалите.

Основната цел е да бъде избегнато военновременното, служебно правителство на президента, опасен, основен враг. Следващата опасност от служебно правителство е подготовката за по-честни избори с оглед на предишните. Този риск няма да бъде допуснат.

Агонията ще бъде продължителна и мъчителна. Не се надявайте на протести, имам нещастен опит. Слугините и мълчащите са мнозинство.

Вероятно след две или три години е възможна деликатна промяна при условие за забравена вина и почистена история. Ще започнем отначало с трийсет годишна давност.

Със съвместни усилия превърнахме демокрацията в диктатура на престъпна простотия и наглост.

„Вий, кои прекрачите тоз праг, надежда всяка оставете“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.