ЧУТОВЕН СКАНДАЛ: Мангъров призна: Забраниха аутопсии на Covid жертвите (мафията крие истината за пандемията ВИДЕО)

0 4 802

Нe мoгa дa oтгoвoря зaщo нe ce прaвят aутoпcии нa зaгинaлитe oт кoрoнaвируc. Нo в нaшaтa бoлницa нитo eдин пaциeнт, cтигнaл дo лeтaлeн крaй, нe e aутoпcирaн. Имаше един случай, в който пациента почина за 1 час от постъпването в болницата, а близките искаха да бъде аутопсиран, но просто в София не намериха патоанатом, който да го аутопсира. Тoвa призна инфeкциoниcтът дoцeнт Aтaнac Мaнгърoв в изкaзвaнe прeд пoдкacтa „Пoпрaвeтe мe, aкo грeша“ в YouTube.

Така медикът задочно потвърди съмненията, че управляващата мафия ГЕРБ крие истината за пандемията, за да може да използва хорското нещастие за стоите мръсни корупционни цели.

„Още от самото начало се казва, че тези болни не трябва да се аутопсират, защото било много заразно и може да се заразят патоанатомите, които правят аутопсията, като че ли това е единственото инфекциозно заболяване, което стига до патоанатомията, а и тези болни трябва да бъдат погребвани в затворени, цинкови ковчези, насипани с негасена вар, както се прави при починалите от антракс, от особено опасни инфекции, които е напълно излишно.

Реклама

СЗО каза, че няма да се изследват антителата, а само антигените. Ще се проверява само дали човекът отделя вируса в момента. До ден днешен никъде не е направено едно сероепидемиологично проучване какъв е процентът на хората с антитела, които са прекарали вируса“, коментира Мангъров.

По думите му ваксината е най-добрият начин за справяне с пандемията. „Проблемите при ваксините срещу коронавирус е не, че са лоши, а че не са изпитани по правилата. При положение, че те не са изпитани, няма значение какъв е процесът им за изработка“, каза още инфекционистът.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.