ТОП разузнавач: Алчността на Бойко го накара да се влачи по корем, но да изкара мандат №3

1 8 560

Топ военният разузнавач Димитър Димитров буквално уби мутрата Бойко Борисов с анализ на кариерата на премиера от СИК.

Според разведката Баце е трябвало да хвърли оставка още през юли 2018 т. след края на Българското европредседателство, но алчността на охранителя с престъпна закалка го е накарала да се влачи по корем, но да доизкара печалния си трети мандат.

Ето цялата публикация на българския офицер, публикуваме без редакторска намеса:

Многократно съм казвал, отново ще кажа, ако проблемът на България беше само Борисов, щях да играя Дунавско хоро на жълтите павета.

Борисов, ако беше политик-държавник, трябваше да си подаде оставката след като приключи Българското председателство на Съвета на ЕС, т.е. в началото на юли 2018 г., след като четеше Отчетния си доклад за Българското председателство в Страсбург, а в залата само…българските евродепутати.

АЛЧНОСТТА на Борисов и манията му за величие го принудиха да се влачи по корем, но да изкара третия си премиерски мандат до Парламентарните избори през пролетта на 2021г.

Нека не забравяме, че още в началото на 2018г.

всяка седмица имаше по едно убийство.., за две години ЧЕТИРИ Вота на Недоверие към кабинета „Борисов-3“..два от които за КОРУПЦИЯТА, един за Здравеопазването и един на Националната сигурност.

През 2020 г. Борисов и компания по време на протестите в цялата страна и в чужбина -над 70% от българските граждани искаха оставката на кабинета и на главния прокурор на РБългария,

Реклама

направиха всичко възможно да отложат Предсрочните Парламентарни излори…с Новия Проект за Конституция , затваряне, отваряне на България, „зелени коридори“ към търговските вериги, „зелени коридори“ за ваксиниране и т.н.

Последната „Театрална пиеска“ а ла Гешев. е „шпионският скандал“.

Трагедията е в това, че отново България е използвана за атака срещу Русия, както по време на атентата срещу папата на 13.05.1981г., 20 години България беше обвинявана в този атентат и папата сам си призна, при посещението си в България през 2002г., че България няма нищо общо с атентата срещу него.

Сега се разиграва подобен сценарий…и българските КАЛИНКИ-ПОЛИТИЧЕТА от обслужващия персонал на БКП…, за да се задържат на софрата още няколко дни, продават паметта на родителите си, авторитета на България на началниците си отвъд Океана,, които забравят, че България не е Бурунди, държава в Централна Африка и българите не ядат доматите с колците.

Борисов си отива, той не е нужен нито на американците, нито на чиновниците от Брюксел.

Непрекъснатите му гафове….подронват авторитета на НАЧАНИЦИТЕ му и го чака съдбата на президента на Грузия Саакашвили, също американско протеже, назначен по времето на вицепрезидента на САЩ Джо Байдън за губернатор на Одеска област в Украйна, но и от там украинците го изхвърлиха.

Борисов и Борисовци никъде не могат да се скрият от гнева на Българския народ, след като докараха за 10 години България до блатото във всички области…икономика, здравеопазване, образование, демографска криза, социална криза…..и т.н. и т.н.

ВИЗИТКА: Димитър Димитров, кадрови офицер от РУ-ГЩ- Българското военно стратегическо разузнаване,

отдел „Нелегално разузнаване“ от 01.09.1978 г. до 01.09.1993 г.,

Президент на София клуб „Елит“ с позиции в 86 държави

1 Коментар
  1. Stan казва

    Г-н Димитров,
    Поздравления за много точния коментар и анализ!
    Лошото е, че заради такива ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ, като Борисов, Гешев, Симеонов, Каракачанов и другите им калинки – страда Българският Народ!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.