На 4 април Баце е аут! ГЕРБ нямат депутати за правителство, спешно искат да ФАЛШИФИЦИРАТ изборите

5 12 846

Промяната в България е на прага! На 4 април Баце напуска удобния премиерски стол и поради нулевия шанс да събори Румен Радев за върховен главнокомандващ, ще излезе в опозиция. Narod.bg научи новината от коментар на изявения журналист Иван Бакалов, който направи разбор на ситуацията и извади съответните изводи.

Според него след изборите на 4 април Мутрата няма никакъв шанс да състави правителство, затова ще се опита да състави поредната порочна Тройна коалиция, с която да стигне заветните 121 депутатски места.

Източник на Narod.bg обаче допълни, че в момента шайката, изпаднала в паника от загубата на властта, спешно търсела повече начини за фалшифициране на изборите, за да избегне краха, съпътстван със съдебно преследване за най-близките около сикаджията Бойко Борисов.

Ето какво точно предвеща Иван Бакалов:

Преобладаващата част от българите разбират, че ни управлява бутафорен мегаломан, корумпиран, необразована мутра, мафиот и т. н. – всеки схваща поне някои от тези черти.

И тази част е две към едно спрямо онзи милион гласоподаватели на Борисов – „вие сте прости и затова се разбираме“, и контингента лели-ГЕРБ, и онези, които говорят против Борисов, ама тайно гласуват за него, „да не дойдат комунистите“.

И Борисов ще си вземе 30% и 80 депутати и ще каже, че е победил в изборите за 20-и път.

Ама този път ще има проблем да си купи коалиционен партньор, въпреки огромния ресурс, който е натрупал за тия години. Защото ще му трябват поне две партии за коалиция. И всички те са се опарили вече от него.

Изглежда трябва да добавя:

Реклама

ГЕРБ – 80-85 депутати,

БСП – 75-80,

ДПС – 30

Слави – 30,

ДБ – 20

Изправи се БГ – 12-13

ВМРО 12-13

Трябва тройна коалиция, освен ГЕРБ да се събере с БСП, което няма да стане.

Ако направят правителство без Борисов, с който и да е, дори с ГЕРБ, това ще е успех, първа стъпка към нормализиране на държавата.

5 Коментара
 1. Павел казва

  Бай Иван Бокалов извън всякакво съмнение доста разбира от ракий, вина, уисикита ,бири,хайвери,трюфели, рукола, миди Сен Жак, бахур, уджуци, авокадо,вегански мед,пури, кафета, безалкохолни напитки, йога, от вакса за ски, домакнски уреди, леко стрелково автоматическо оръжие, селскостопански уреди, медицина,пластична хирургия,вулканознание, скутери и тротинетки, мъжки вратовръзки, маратонки,сандали и кожени обувки, мъжки бастуни, бомбета, скъпи колани за панталони от крокодилска кожа, силиконови и бутоскови ‘подплънки’, дронове, противозачатъчни дивайси, от огромната гама на дамските макиажи, секс ‘играчки’ и много други консумативи. Може би и традиционно, както и повечето българи, Бай Иван Бокалов да си пада експерт и по известния с невероватните си световни успехи последните 17 години, по Български Футбол.
  За предполагаемите бройки на депутатите може да излезе приблизително прав в сметките си. Но това все още не означава кой и как ще подкрепи когото и да било. Сигурното е само , че ДПС, твърдо и активно чрез своите ‘финансови колелета’ ще участват в следващото правителство, пък макар и като ‘твърда опозиция“. За другите т.н. за ‘патеричните формации’ за сега няма нищо сигурно. Те сега са в състояние на трескав полубуден амок или дъмла, блъскат се взаимно едина друга, гледат само как да се изместят , търсейки отчаяно жизненоважната за оцеляването им ‘ хранителна ниша’ във властта. ГЕРБ може, ако пожелаят и са на ‘кеф’, така да завъртят ‘палачинката’, че да спечелят и с 75%. Дето се ‘вика’, не сА казАли, не сА го направИли. Единствено и само ГЕРБ решават в момента колко гласуващи да се допуснат , какви и за кого да гласуват. „Инструмент“ за гласуване е, фигуративно казано, в техните кунки.
  Все пак Бай Иван Бокалов е един обикновен ,така да се каже ‘квартален’ многознайко, не е универсален титан на мисълта. Има две – три неща на света, от които той не разбира , макар и да не си го признава. Тъмните , основно на финансова база завери, които кой знае защо в Регион България се наричат „политика“, на бай Иван Бокалов не са му съвсем ясни. Иначе бай Иван Бокалов е добър чиляк.Дори не ползва градския транспорт, а се приджижва с велосипед.
  4/4/21 ‘чука’ на вратата , а ние пак не сме подготвени психически за очакващите ни поредни незбъднати бъднини . Известно време трябва да измине след 4/4/21, до един месец , за разберем кой ще управлява Региона . Лично ние, не храним особенни надежди, че конюктюрата ще се промени съществено след поредните т.н. „избори“. Шанса нещо съществено да се промени е равен на шанса България да спечели Световната Купа по Футбол на следващото Световно първенство /в което няма да участва!/.

 2. Бай Минчо Сливата казва

  Абе не ме интересува колко депутати щял да има Боко Тиквата.По-смешното е, че БСП-то ще е с не повече от 35-40(при 80 сега) депутати в следващото НС.Смех…:-))))

 3. Рибаря от Перловската река казва

  Не те интересува, щото ти си като оня шопа ,дето не го интересувало , че щтяла да му изгори плевнята, а че покрай нея щяла да изгори къщата на съседа му.
  Ако ГЕРБ спечелят примерно 204 депутатски места, ще се заинтересуваш ли малко повече за тяхното упваление до 2032 година ? Или ще броиш колко места са загубИли БСП – йьето ?

 4. Vladi казва

  Пълни глупости циганите от ВМРО изобщо няма да влязат , това първо , второ БСП ще бъдат поне с 10% повече гласове преди ГЕРБ това като минимум , нормален човек за ГЕРБ няма да гласува и повече от 10,15% гласове ГЕРБ няма от къде да купят акоще да си съдерат насраните гъзове БСП 30% , ГЕРБ 18% това ще са реалните резултати

 5. ???? казва

  „герб“ нямал депутати,е как да няма,а „““бкп“““ нейните ДЕПУТАТИ КЪДЕ са?! Уточнение: Става дума за „дупутати“ „комунисти“,а НЕ КОМУНИСТИ,има ГОЛЯМА РАЗЛИКА ,разбираме нали?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.