СКАНДАЛ преди вота: Групировката ГЕРБ заплаши българин заради лепенки по таксито (ВИДЕО)

1 8 268

Бунтар от Велинград, облепил таксито си с лепенки анти ГЕРБ, бил заставен от кмета гербераст и клекналата в удобна поза полиция да премахне стикерите „Всеки, гласувал за тази партия, е национален предател”.

Ето какво написа по повода Петър Недевски, като приложи и видео от премахването на неудобните за хунтата надписи:

Това такси се оказа много неудобно на гербоидите

Така действа групировката ГЕРБ!

Реклама

Този ДОСТОЕН и СМЕЛ БЪЛГАРИН от Велинград, след като беше принуден от кмета на града Костадин Коев, представляващ групировката ГЕРБ, с помощта на общинските съветници от същата структура и служители на РПУ – Велинград, да отлепи стикерите от автомобила си, днес е принуждаван и заплашван да изтрие и въпросното видео!

Нещо за свободно и демократично изразяване на мнение?

Тук е БЪЛГАРИЯ, не Северна Корея!

Ще търпим ли произвола на един самозабравил се онбашия, използвайки структурите МВР за лични копои, пита с основание Петър Недевски.

СКАНДАЛНОТО видео ТУК

1 Коментар
  1. Името е без значение казва

    Конституция на РБ:
    Чл. 39.
    (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово – писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
    (2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.