ПРИЗИВ: Коце Ботокса да закрие НОЩ и да хвърли оставка (хунтата лъже за болните от Covid-19, утроява ги)

0 2 064

Граждански призив здравният министър Костадин Ангелов – Коце Ботокса да подаде оставка и да закрие манипулативния Национален оперативен щаб (НОЩ) заради лъжи относно броя на ковид болните набира сила в социалните мрежи, установи Narod.bg.

Ето текста, който наостри фейсбукарите и който се подкрепя безусловно от редакцията:

Сега е чудесен момент Костадин Ангелов да закрие НОЩ и да подаде оставка заради разпространяване на невярна информация относно броя на заболелите от коронавирус.

Имаме новина! Покрай едно прессъобщение на МБАЛ „Света Анна“ най-после разбрахме, че от самото начало данните от Националната информационна система за регистрация на covid 19 се дублират, а в случая и триплират:

Реклама

Проф. Андрей Чорбанов е диагностициран на 19 март с COVID-19 при извършен бърз антигенен тест с положителен резултат. Това съобщиха от пресцентъра на УМБАЛ „Света Анна“ София, като подчертават, че информацията се разпространява с негово съгласие.

От съобщението става ясно, че след бързия тест той е бил повторен, а след него е последвал и PCR тест – положителни. Всички изследвания са отразени в Националната система за регистрация на COVID-19.

Тоест, един човек – 3 положителни нови случая в информационната система. Сега е чудесен момент Костадин Ангелов да закрие НОЩ и да подаде оставка, заради разпространяване на невярна информация, относно броя на заболелите от коронавирус.

Илия Иванов, фейсбук

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.