Денди разкри: Джамбазки искаше да го любя по поляните край Годеч (ВИЖТЕ)

6 99 471

Писателят Любомир Милчев – Денди буквално взриви предизборната битка с повече от скандална изповед – че Ангел Джамбазки си е поискал секс от него по време на тяхно пътуване в провинцията покрай снимките на риалити формата „Какво искат жените”!

Ето го поста на писателя (+18), публикуван на стената му на 9 май 2019, чете внимателно:

Господин Джамбазки извървя краткодълъг и донякъде скучен път… От много симпатично момче, на което и аз съм симпатизирал по приличен и неприличен начин, до политическа курва от неясно и съвсем ясно естество. Пари или амбиция, или полудяване в Брюксел – не знам… Налага се разказ, а не величествено метаповествование…

За първи път го видях в Червената къща – прекрасен младеж, бранещ националните идеали. Направо повярвах! Втора среща – риалити формат „Какво искат жените“ в частна мандра в Годеч. В лимузината си искаше моноспектакъла и пътьом ми показа селото, в което бил роден Цветан Цветанов.

Развихри се на тема колко са прости българите и как човек да не ги излъже… Стана ми неприятно, защото се оспорваше ефирно време – в лимузината имаше камера…

Като не му се получи моноспектакълът в колата, по време на обяда, се натряска с годечка ракия и почна да мr налита по поляните.

Много деликатно дадох разяснение, че милувките му не са ми безразлични, ала предвид политическата му кариера, не е препоръчително, защото жълтата преса би била склонна да обобщи, че Джамбазки снима гей порно филми с Денди по поляните на Годеч.

Реклама

Опитах се да го предпазя. На връщане към София Ангел ми каза, че в София ще си поръчаме курви. „А, защо се правите на Берлускони, след като нито сте му на парите, нито вършеете по двата бряга?“ – попитах аз и не дочаках отговор, защото бъдещият евродепутат сладко заспа.

Наложи се да го свалям от лимузината, да му купя кафе и вода, докато се освести. Когато се събуди, отсече, че нищо от това, което се е случило, не се е случило.

Тъй като си забрави партийния таблет, се върна, за да си го вземе….

На другия ден от продукцията ме уведомиха, че сцените, застрашаващи политическото бъдеще на младата патриотична звезда, ще бъдат изрязани.

Третата ми среща с него бе в телевизионно студио „Челюсти“ на Диана Найденова . https://www.youtube.com/watch?v=oeK5J6FDc14. Апотеоз на наглото му лицемерие… Ще бори гейовете… И четвъртата среща бе в бара на „Кристал” – разясняваше на моми-партийки, че Европейският съюз е чист фашизъм…

После се осведомих, за доносите, писани срещу Бареков, който го финансира и срещу Сидеров. Научих, че е гласувал за Истанбулската конвенция и че е милионер… Нищо не ми се върза с образа му… Така че, гласувайте за него!

Лев не е дал за благотворителност, нагъл е в самовлюбеността си и– отново е готов… да ви е*е майката, защото, по думите му, няма по-тъп народ от вас, сори… Иначе става за е*ане…

<iframe data-src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fljubomir.miltschev%2Fposts%2F10219491723144130&width=500&show_text=true&height=409&appId" width="500" height="409" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>
6 Коментара
 1. дали казва

  Денди, все пак, опъна ли тоз измислен и пенявещ се „македонец“????????????????? Без значение къде и кога!… Питам за един приятел, че много му е навит!……..

 2. Bat Petko казва

  Той и Марк Твен се сдоби с много деца, като се кандидатира за губернатор

 3. Вялери казва

  Личи си че идват избори. Всички са маскари ,

 4. Ницше казва

  Мръсният педал пак лъже елегантно, скрит зад перото на педерастията си!

 5. Ангел Дя Вол казва

  Опъни го да спестиш 20-30 лв. за циганин теляк

 6. 1 казва

  1

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.