Кошмар в Narod.bg: Пълният блокаж остава до май

0 5 013

Пълният блокаж с аргумент „борба с коронавируса“ ще бъде удължаван на порции до месец май. Това предупреди пред Narod.bg бизнесмен с интереси в туризма, който бил предупреден от свои хора на върха в държавата да не приема никакви резервации преди месец май.

„Причината е ясна – дотогава ще бъдем под ключ, Бойко Борисов ще постигне желания локдаун за изборите, за да свали на максимум избирателната активност в стремежа да остане на власт за нови кражби и разпродажби“, ядоса се бизнесменът, настоял за анонимност.

Narod.bg вече писа, че локдаунът ще бъде удължен и че това решение вече е взето, макар и официално да се мълчи по темата.

Реклама

Първите знаци за кошмара обаче вече са налице – затварянето още не е стартирал, но вече валят хипотези с колко ще бъде удължен. Шефът на Александровска болница проф. Борис Богов допусна пред „Нова телевизия“, че мерките може да се удължат със 7 – 10 дни.

Богов е доста близък до Костадин Ангелов. Преди да поеме здравното министерство, Ангелов ръководеше именно Александровска болница.

Сходна прогноза малко по-късно изказа и Ангел Кунчев. „Затварянето за 10 дни може да не е достатъчно“, заяви той.  „Очакваме да видим реакцията на тези мерки. Няма какво да направим, освен да ваксинираме и да ограничаваме контактите”, каза още Кунчев.

Мерките у нас стартират в понеделник и засега ще продължат до 31 март. Затварят се ресторанти, фитнеси, молове, големи търговски магазини, училища и детски градини:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.