ТАЙНИЯТ ПЛАН: На 1 април властта удължава локдауна

2 4 553

Навръх Деня на шегата 1 април правителството ще удължи тоталния локдаун за поне две седмици. Това съобщи пред Narod.bg източник с контакти в по върховете на властта.

Извънредното положение няма да е само десет дни – от 22 до 31 март, както ни убеждават в момента. Това е незначително за развитието на вируса време, затова и в деня, в който пълният блокаж изтича, хунтата ще обяви удължаване с аргумента, че пикът на заразата не е овладян, обясни нашият читател. Според него целта е ясна – да бъдем максимално затруднени да гласуваме на изборите на 4 април, от което печели единствено шайката ГЕРБ.

Същото мнение изказа тази сутрин председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов. „Хората и браншът са на ръба, финанси няма. Отворихме наново заведенията, което е скъпо, врънахме персонала от провинцията, отново бяха наети квартири“, разкри той.

Реклама

„Не вярваме, че локдауна ще продължи само 10 дни. Толкова много промени имахме в сроковете досега“, коментира Алибегов.

„Хората не желаят повече да работят в нашия бранш – не зависи от заплатата, която им предлагаме, а кога ще можем да им я изплатим“, завърши председателят на Българската асоциация на заведенията.

Narod.bg припомня – нов локдаун в страната влиза в сила от понеделник, 22 март, заради който затварят десетки браншове. Заведенията отново са част от затягането на мерките, като те пускат кепенци за 10 дни.

2 Коментара
  1. […] Narod.bg припомня – нов локдаун в страната влиза в сила от понеделник, 22 март, заради който затварят десетки браншове. Заведенията отново са част от затягането на мерките, като те пускат кепенци за 10 дни. […]

  2. […] Narod.bg припомня – нов локдаун в страната влиза в сила от понеделник, 22 март, заради който затварят десетки браншове. Заведенията отново са част от затягането на мерките, като те пускат кепенци за 10 дни. […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.