Стела Банкова изригна: Античовеците арестуваха жена, откраднала два кренвирша и хляб във Варна (мълчат като на*рани за пачките на Сатрапа)

1 6 632

Бившият депутат Стела Банкова, която е една от малкото въобще в историята на парламентаризма, която си тръгна от властта без никакви финансови или имотни придобивки, разглоби с критика хунтата и нейните маши – МВР и прокуратурата. Повод за гнева ѝ стана арестът на гладна жена във Варна, която откраднала хляб и кренвирши, защото не била яла от дни.

На този фон, обаче, правоохранителните органи мълчат като на*рани за пачките на мутрата Бойко Борисов и кюлчетата злато в чекмеджето му. Народът така и не научи откъде премиерът притежава 1,5 млн. евро в пачки по 500?!

Ето целия пост на бившия депутат Стела Банкова

ПАДЕНИЕ ПОЛИЦЕЙСКО.

ПАДЕНИЕ ПРОКУРОРСКО.

69-годишна жена от Варна е била арестувана, защото откраднала от магазин една кофичка кисело мляко,  два кренвирша и един хляб.

Реклама

От няколко дни не е яла нищо.

И оттук започва мерзостта полицейска и мерзостта прокурорска.

Образувано е бързо полицейско производство.

Материалите са докладвани на Районна прокуратура-Варна.

Античовеци, облечени в полицейска и прокурорска власт, които не смеят да погледнат към чекмеджетата с пачки и кюлчета на Сатрапа, които си затварят очите за чудовищните кражби, за корупцията на управниците, за беззаконието и криминалната вахканалия на властниците.

Същите античовеци сложиха белезници на една клетница заради кофичка кисело мляко и един хляб

Скопена човечност, която ги държи на власт.

1 Коментар
  1. АЗЗ казва

    фалшива пача

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.