Сигнал до Narod.bg: Натали Т. любеше министър В.Г., но жена му ги хвана (ББ е доволен, че покрай блондинката не го питат за детето в Барселона)

4 8 714

Пореден сигнал до Narod.bg осветлява още от аферите на Натали Т. Според подателя блондинката е била любовница на бившия министър В.Г., но жена му ги хванала и това сложило точка на мръснишките забежки. Информаторът твърди, че ББ е доволен, че покрай блондинката не го питат за детето и жената в Барселона.

Ето целия сигнал с корекция на правописа:

Ровите на грешно място. На „синята птичкаѝ е удобно да пишете за нея, че спи с „първия мъж“ в държавата, става все по-популярна.

Ако проверите, тя с друго не е известна, освен с мъжете, с които е спала, удобно ѝ е да се говори, че е любовница на ББ, защото истинският ѝ любовник (вече бивш, жена му Румяна го хвана в изневяра), е бивш близък до ББ министър В.Г., наскоро станал татко.

Реклама

Срещаше се със синоптичката в една вила, далеч от хорските очи. И на ББ му е удобно да се пише, че Натали Т. му е любовница, така не се пише за детето и жена му в Барселона, както и за Мата Хари.

ББ, този егоцентрик, би ли позволил да е*е повече от веднъж отхвърлена от Слави и Бареков „мома“?! Егоцентрик като него не може да понесе толкова подигравки заради една ПТП, да е*е угризките на Слави.

# бъдете здрави и смели

Колажът е илюстративен

4 Коментара
 1. Кака Милка казва

  В.Г. са инициалите на т.н. ‘Медената Питка’, hesapları tutar, ,Bayım Владко Горанофф. Един от най-честните , най-почтените ,многократно доказал се абсолютен враг на корупцията, един уникално закостенял и завършен безсребърник ! България още тъгува за него.
  В момента толкова е скъсан финансово, че е изпаднал до ситуацията да живее вече 8-ма година безплатно в общежитията на затворения комплекс за социално немощни клошари „Есте“ в кв.“Изток“…..

 2. Рибаря от Перловската река казва

  Поздравления за портрета !
  Госин Бокаса като калифорнийския ‘Джакомо Казанова’ !
  Префектен колаж !

 3. Павел казва

  Поздравление за колажа 🙂 !

 4. Кака Милка казва

  Поздравления за много актуалния колаж !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.