Подъл трик: Каракачанов поръчал билбордовете „МАГАРЕШКИ ВИНКЕЛ“

0 2 942

Красимир Каракачанов и неговите хиени във ВМРО са поръчали билбордовете, които се гаврят с доскорошните му партньори в хунтата Веселин Марешки и Валери Симеонов. Това е установила проверка на оплютите партийци от Варна и Бургас.

Билбордовете цъфнаха по автомагистрала „Тракия“ при отбивката за Цалапица. Скандалното е, че мръснишкият номер бе свит близо три седмици преди началото на кампанията – време, в което Симеонов и Каракачанов са все още в действаща парламентарна коалиция. Това показва на какви мръснишки номера са способни днешните ни политици, когато нещо не им изнася.

Този билборд е поръчан от хора на ВМРО, които са се почувствали прелъстени и изоставени от Валери Симеонов и Веселин Марешки

Реклама

Очевидно така наречените воеводи на Каракачанов и Джамбазки са се постарали при изработката и са платили „произведението си“ без проблем, защото лидерът на ВМРО управлява огромни бюджети на българските данъкоплатци в качеството си на министър на отбраната.

Последното едва ли ще му се случи скоро, показват социологическите проучвания, защото ВМРО сериозно губи електорална подкрепа. Особено след като лъснаха връзките между ВМРО и ДПС.

Вече писахме, че кандидатът на ВМРО за депутат Агент Иван Тенев беше кандидат за депутат от ДПС преди 16 години. Независими наблюдатели, които припомнят агентурното минало на Красимир Каракачанов и Ахмед Доган в службите на Държавна сигурност, се шегуват, че агент Тенев е подарък от агент Сава (Доган) към агент Иван (Каракачанов), припомни „Антени“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.