Математик разби схемите на НОЩ: Гонят бройка заразени, за да оправдаят локдауна (РАЗКРИТИЯ)

11 120 745

Математикът Георги Йорданов Костов разби схемите на Националния оперативен щаб (НОЩ), като осветли с доказателства заговора за увеличаване броя на заразените, което да накара хунтата да ни вкара в поредния локдаун точно преди изборите.

Вижте как с помощта на официално достъпни данни завършилият ВМЕИ в Габрово бизнесмен осветли мръснишката игра на шайката ГЕРБ със здравето на хората:

„Единственото нещо от женски род, на което вярвам е математиката“, казваше един мой преподавател по математика.

Понеже пропаганда, медия журналистика, статистика и стъкмистика са от женски род, аз не вярвам сляпо, а от време на време си правя изводи, ползвайки официалната статистика – каквото е на тезгяха- с него работя.

До колко е вярно – Бог знае, но все пак откривам интересни факти, на които медиите и журналистите не обръщат внимание. А би трябвало!

За втората и третата вълна – един различен прочит на официалните данни и резонно възникващи въпроси:

Взех данните от 11.11.2020 г. до 17.11.2020 година и от 10.03.2021 г. до 17.03.2021г. от сайта на Министерството на здравеопазването, като и в двата случая това съвпада с възходящ период на положителните случаи.

Какво говорят цифрите.

За съответния период през 2020 г. средният брой на положителните случаи е бил 3204,86 случая, а през 2021 г. средният брой на положителните случаи е 2966,14 т.е. през ноември с 8% повече са били положителните случаи.

Кое е интересното в случая: през периода за ноември средният брой на тестовете е бил 8613 , с сега през март е 14459 т.е., въпреки че се правят средно дневно 67,9 % повече тестове, среднодневните положителни случаи сега са по-малко.

Защо сега се правят толкова повече тестове? Защото през ноември средният процент на положителните случаи за периода бе 37,21% , а сега за същия период е 20,51 % – 1,81 пъти по- нисък – очевадно е, че се гони бройка на положителните случаи, за да се оправдаят новите мерки.

Продължавам с други интересни факти:

През посочените периоди, за ноември 2020 г. увеличението на активните случаи е било 13 455, а за март е 8642, т.е. сега е 1,56 пъти по- малко!

През посочения период за ноември средният брой на активните случаи е бил 63 236 , а сега е 42 215,57 – т.е. 1,5 пъти по- малко активни случаи имаме за сегашния период, а точно от тях зависи и натоварването на здравната система.

Но възникват още интересни въпроси:

Защо при среден брой 63236 на активните случаи за посочения период за ноември, в болници средно са били настанени 4876, 71 човека ( 7,71% от активните случаи), a сега, при 1,5 пъти по- малко активни случаи ( средно 42215,57) в болниците са настанени средно 6933,57 човека (16, 42 % процента от средния брой на активните случаи, средно с 1207 човека повече)?

Реклама

Защо сега в процентно съотношение се хоспитализират 2,13 пъти повече хора ( 16,42/7,71 = 2,13)?

Защо през ноември в интензивните отделения има средно 287,43 човека ( 0,45% от активните случаи), а за посочения период през март, въпреки че активните случаи са 1,5 пъти по – малко ( 60296/ 42215) в интензивните отделения има средно за периода 536,14 човека – с 248,71 повече – 1,87 пъти повече (1,27% от активните случаи сега) ?!.

Защо сега процента на хората в интензивни отделения спрямо активните случаи е 1,27% – 2,82 пъти по- висок ( 1,27%/0,45%= 2,82) ?!

Не е ли очеваден факт, че пак се гонят бройки за оправдаване на мерките?

Защо за посочения период през ноември са починали 511 човека, а сега 677 – със 166 човека повече, при положение, че активните случаи са по- малко и медиците имат много повече натрупан опит?!

Защо сме на първо място в Европа по леталитет ( смъртност) при КОВИД19 с 4,05% , над два пъти по- висок от средния за Европа?

При положение, че по леглова база за активно лечение сме в топ три , а по брой на лекарите на глава от населението само Гърция е пред нас? ( По данни от интервю с доктор Дечев, излъчено по БНТ )

Защо леталитета в България при КОВИД19 е с 83% по-висок от средния за света (2,21%)?!

Защо по леталитет при КОВИД19 в световен мащаб пред нас са само Сирия, Судан, Египет, Еквадор, Афганистан и Зимбабве?

( Вероятно е неволно да съм пропуснал някоя държава) .

Защо след тези факти, показващи очевадно слабата ефективност на медицинските интервенции и управление на “ кризата“ почти същия екип на НОЩ продължава и втора година?!

Крайно време е да се даде Добро Волно път на кадърните, некорумпирани специалисти!!!

Сега раздухват за случаи при децата,  без да посочват конкретния данни, за да плашат и децата и родителите и всички!!!

Грехота е!!!

Спрете се!

Лъжите Ви стават много – цената, която плащаме и ще плащаме е висока! Търпението ни в един момент ще свърши!

Долу ръцете от децата ни!!!

Георги Йорданов Костов, фейсбук

11 Коментара
 1. […] Математикът Георги Йорданов Костов опроверга схемите на Националния оперативен щаб (НОЩ), като осветли с доказателства заговор за увеличаване броя на заразените, точно преди изборите, пише Narod.bg:  […]

 2. […] Математикът Георги Йорданов Костов опроверга схемите на Националния оперативен щаб (НОЩ), като осветли с доказателства заговор за увеличаване броя на заразените, точно преди изборите, пише Narod.bg:  […]

 3. […] Математикът Георги Йорданов Костов опроверга схемите на Националния оперативен щаб (НОЩ), като осветли с доказателства заговор за увеличаване броя на заразените, точно преди изборите, пише Narod.bg:  […]

 4. […] Математикът Георги Йорданов Костов опроверга схемите на Националния оперативен щаб (НОЩ), като осветли с доказателства заговор за увеличаване броя на заразените, точно преди изборите, пише Narod.bg:  […]

 5. охооо казва

  Ние не сме ловени от джунглите.Знаем.Лошото е,че тъпия народ се уплаши и започна да постъпва на талази в ковида и така закриха други отделения,че тези са най-важни.Отложиха и плановите заради тези маймуни.Не може някой,който има истинска нужда,да бъде обслужен в спешното зарди тях.

 6. Просто медик казва

  Заповядайте в Ковид зоната за тестване..само един работен ден .. когато видите отблизо пациент с дихателна недостатъчност или пациент с кръвно налягане 50/30???… може би отново ще мислите за конспирация и политика..или още по „забавно“… Дете на 3 годинки..с температура 39.9.. и положителен тест…

 7. Стефан казва

  Едва ли има родител чието малко дете поне ведньж да не е вдигало 39,9 за една нощ, а на другия ден да му няма нищо, това е типично зв тая вьзраст и всеки лекар, който е такьв, го знае. Аз такива случаи сервирах на родителите си, лекари, по 2-3 тьти годишно сак до комсомолска вьзраст докато не ми извадиха сливиците. А положителен тест за ковид дадоха и кока кола, киви, папая и не помня какво още, което само потвьрди твьрдението на откривателя на метода, че той не може да се използва за диагностика. Лекарите трудно разбират тази технология защото не са молекулярни биолози и не са учили нищо подобно.

 8. Д-р Винкел ша играе скоро казва

  Алооо лекарчето кой ли лъжеш ти бе боклук мръсен сега всичките ги изкарват Ковидяни щото пътеката е 10 пъти по скъпа от другите пътеки за болни от пневмония или ангина, които се нуждаят от хоспитализация.

 9. Guido Fawkes казва

  Доста плитка логика. Чак не ми се коментира статията

 10. […] Математик разби схемите на НОЩ: Гонят бройка заразени, … […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.