Венци Чикагото цъфна в партията на Черепа, проповядва сред ромите, че ваксините ще ги превърнат в шимпанзета (СКАНДАЛНИ ВИДЕА)

0 3 521

Венцислав Ангелов, по-известен като Венци Чикагото, лъсна в партията на Васил Божков за изборите на 4 април.

Бивш полицай, Чикагото е лежал в затвора за разпространение на наркотици. Сега обаче е 7-ми в русенската листа на „Българско национално обединение“ (БНО) – партията на Георги Георгиев – Готи, чрез която на изборите ще се яви хазартният бос Черепа.

Венци Чикагото навлезе в политиката още през 2013 г. по време на протестите, свалили първото правителство на Бойко Борисов, а впоследствие се прочу като един от водачите на контрапротеста, поддържащ кабинета „Орешарски”.

Едва няколко месеца, след като излежа присъдата си, той се кандидатира за кмет на Русе през 2019 г. с подкрепата на БНО. А сега агитира за себе си в ромските махали – както се вижда от видео във фейсбук, на което раздава агитационни материали на деца и, на всичкото отгоре, отрича съществуването на коронавируса. „Ние обявяваме война на лъжата, измамата и манипулацията COVID-19 и принудителното и задължителното ваксиниране”, гласи посланието на Чикагото.

Пред ромите, които нарича „мили братя и сестри“, Чикагото разправя, че ако се ваксинират, ще получат ДНК на шимпанзе и така ромите ще се превърнат в маймуни.

Вижте гаргарата на Венци Чикагото ТУК

Реклама

Междувременно друга странна птица даде заявка, че иска власт. Сополанко от никому неизвестната партия „БНС – Нова демокрация“, пусна шокиращо видео, в което примамва избиратели с обещанието: „Ние идем, за да поемем управлението на България, да спрем грабежа!“

Проверката на Narod.bg показа, че подвизаващата се под №3 за вота партия няма нищо общо с БНС на Боян Расате.

“БНС – Нова демокрация” е партия, регистрирана още през далечната 1990 г. Въпреки че участва на всички избори по време на първите години от своето съществуване, формацията никога не постига някакъв значителен успех и се нарежда в дългия списък на незнайните партийки, създадени в първите смутни години след 10 ноември 1989 г. Съвсем закономерно, постепенно угасва ентусиазмът на малцината ѝ членове да се занимават с нея и след 2005 г. тя на практика съществува само на хартия.

В днешно време обаче тази партия е определяна като “партията на Боян Расате” и дори на някои места е записано, че Боян Станков-Расате е лидерът й. Това обаче по никакъв начин не отговаря на истината. Станков-Расате никога официално не е заемал някакъв пост в ръководството на тази политическа формация. По документи председател на “БНС – Нова демокрация” и в момента е Богдан Йоцов, което е видно от регистъра на политическите партии в България.

Ето го младежа, дето ще ни спасява от грабежа:

https://www.facebook.com/1263759937/videos/10219773756955417/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.