Баце обърна плочата: Най-строги мерки до 31 март (само преди дни твърдеше, че локдаун няма да има)

5 3 972

Бойко Борисов обърна плочата. Само допреди дни Баце твърдеше, че локдаун няма да има. Днес вече е на друго мнение: „До 31 март ще се приложат най-строги противоепидемични мерки, защото животът и здравето на хората са най-важни.

Мерките следва да се въведат за всички места, където има струпване на хора като големи магазини, училищата, ресторантите“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на работно съвещание с министъра на здравеопазването Костадин Ангелов и представители на Националния оперативен щаб.

Реклама

„Никога не съм се ръководил от това дали всички ще ни харесват или обратното. Изборите идват и си отиват. Здравето на хората за нас винаги е на първо място, дори да понесем политическа щета от нашите опоненти. Мисля, че целият бизнес знаеше какви усилия полагахме и полагаме, за да работят във възможно най-меките мерки“, нагло излъга Борисов.

Министър-председателят пак нападна българите с думите, че настоящите либерални мерки у нас не се спазват, хората не носят маски, не са на дистанция, системата е претоварена и разпореди на здравните власти да предприемат налагащите се спешни действия.

„Преценявайте вие, имате моето разрешение да направите най-доброто от медицинска гледна точка. Стотици милиони се изляха в здравеопазването, за да предпазим живота и здравето на хората, действайте“, каза още министър-председателят Бойко Борисов.

5 Коментара
 1. Vladi казва

  Бойко Борисов пак лъже
  Г-н Лъжа: 2011 г. и 2016 г.: Ще се кандидатирам за президент; Г-н Лъжа, 2020 г.: Никога не съм казвал, че ще се кандидатирам за президент , търсете в гугъл и гледайте лъжец № 1 в Бълария , всяка дума му е лъжа на тоя изрод , остаря вече и почна да се излага и да не помникога какво е лъгал

 2. Vladi казва

  500 години Турско робство , 45 години комунистическо робство , 12 години диктатора от Банкя , престъпник, убиец и крадец си купува изборите , мутренско робство , Народе ???
  Докато Диктатора от Банкя диша , България умира , Комунистите са в ГЕРБ а не в БСП , проумейте го най накрая с промитите си мозъци и гласувайте задължително за които и да е ! Задължително е !

 3. Така е казва

  Съгласен съм с написаното! Само с голяма избирателна активност гербавите крадци ще бъдат отстранени от пагубната за България власт.

 4. ???? казва

  Да,излезем и ГЛАСУВАМЕ БЪЛГАРИ!!! За България!!! НАРОДЕ????

 5. Asen Karamfilov казва

  Към „Vladi Казва“- не те знам кога си се пръкнал на бял свят или какви „недобори“си имал с „Народната власт“, но не ти разрешавам да петниш онзи строй,в който съм прекарал 60 златни години,наричайки го „Комунистическо робство“… Помисли си,никога не е късно,да се извиниш за грубите думи,чрез които заклеймяваш всички,родени през годините на Народната власт…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.