ГЕРБ плаща за плювките: Румен Радев е бездарен подмазвач и натегач („състудент“ на президента удобно изпълзя преди изборите)

1 5 953

ГЕРБ развърза кесията за изборите и за нова серия плювки по президента Румен Радев, който мачка с тройна разлика Бойко Борисов по одобрение сред народа. Източник на Narod.bg твърди, че именно хунтата на Баце стои зад поредната атака срещу държавния глава от неговия „състудент“ Петър Неделчев, който удобно изпълзя точно преди изборите.

Анонимният „запознат“ пусна обиден пост, според който върховният главнокомандващ бил подмазвач и натегач, че бил необщителен, без интелект, бездарен и без авторитет.

Ето серията плювки срещу Румен Радев от въпросния Петър Неделчев:

Като курсант Радев се отличи като подмазвач и натегач. Беше и кръшкач когато се касаеше за нещо по-сериозно и отговорно. Който е служил в армията знае какво означават тези специфични термини, характеризиращи точно „лошия материал под пагон“. Курсантът Румен Радев не блестеше с нищо сред останалите, дори беше бездарен, незабележим, неконтактен, необщителен, без интелект и авторитет.

Реклама

Страняхме от него защото беше доносник на ВКР и ДС, които пък за тия му „заслуги“ го направиха „отличник“ на випуска, въпреки некадърността и безотговорността му като военен летец.

След серията опасни технически проблеми с „МИГ“-овете, като „вътрешен човек на тайните служби“ вече не го пускаха да лети защото им трябваше за „други, по-важни, партийни“ задачи.

После като лоялен кадър на БКП, активен сътрудник на ВКР и ДС и отявлен русофил, го отличиха с обмяна на опит в Москва с руските колеги. Така напомпаха егото и самочувствието му по партийна линия. Вече беше готов за още по-важни партийни поръчения. Издигаха го по партийна линия, подготвяха го явно за номенклатурчик.

И ето го вече като най-висш такъв – президент на България. Обаче всички ние, които служихме с него, отлично знаем що за човек е той и че поставянето му за държавен глава е фатална политическа грешка за съвременна България. Защото той е злонамерен, коварен и обигран провокатор, обслужващ интересите на Русия, което е предателство от най-високо ниво спрямо членството на България в НАТО и ЕС.

Петър Неделчев, фейсбук

1 Коментар
  1. Ангел Петков казва

    Петър Неделчев, името Ви ще стане нарицателно за завистлив нереализиран негодник. Дори за най-слабия си съученик или състудент не бих казал такива думи. Но явно меркантилността няма граници!
    Дерзай, Пешко, около Тиквата са все хора като тебе…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.