Герберастът Александър Матеев – кандидат за депутат: Не ни обиждайте, да не вземете дървото (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

2 9 922

Гербавият кандидат за депутат от Видин Александър Матеев плаши народа, взел на подбив корумпираната му бандитска партия с думите „Не се бъзикайте с нас и не ни обиждайте, да не вземете дървото“.

Ето го бабаита-каруцар, който се представя за художник

Скандално видео показа характерния за ГЕРБ дебилизъм, който демонстрира областният координатор на бацетата във Видин Александър Матеев.

Листата на герберастите в крайдунавския град води Росица Кирова, която бе изгонена от партията на Слави, следва самият Александър Матеев – художник-дизнайер, инженерът Росен Цветков, юристът Силвия Евдокимова, д-р Емил Мушанов, финансистът Николай Николов (от СДС), учителят Ирена Гъркова, юристът и заместник-областен управител Лъчезар Попиванов.

Реклама

Простотията на гербавия кандидат събуди доста агресия към Баце и кохортата му в социалните мрежи. Докато едни си го изкарват партия ГЕРБ като цяло, други са се фокусирали към Сашко Матеев.

Тодор Фончо, например, пише:

Ей, бъйльооо, много си отворен бе, да ти го натъркам у брадЪтЪ

СКАНДАЛНОТО видео ТУК

2 Коментара
  1. […] за нула време. Ако обаче си позволите да се се бъзикате с ГЕРБ, ще изядете дървото. Така без да си криви ни най-малко душата заплаши хората, които не понасят наглостта, простотията и погазването на законите от страна на ГЕРБ – според социолозите – това са около 70 на сто от пълнолетните българи, кандидат за депутат от партията на Бойко Борисов от Видин Александър Матеев. Той е втори във видинската листа, пише narod. […]

  2. Дървото казва

    Абе, Матеев………. Защо ли имам чувството, че като са те правили майка ти и баща ти, са пропуснали да ти направят някоя и друга гънка по гладкия ти „мозък“???!!!!!!!!!!!!!!!!!! Както ръсиш простащината си, много лесно можем да ти направим гънките! Имаме подходящи прибори за това – пернишки винкели – които са изключително ефективни за целта, плазмодии недоклатен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мери си приказките, че като нищо, много скоро може да „поумнееш“!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.