Герберастът Александър Матеев – кандидат за депутат: Не ни обиждайте, да не вземете дървото (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

2 7 833

Гербавият кандидат за депутат от Видин Александър Матеев плаши народа, взел на подбив корумпираната му бандитска партия с думите „Не се бъзикайте с нас и не ни обиждайте, да не вземете дървото“.

Ето го бабаита-каруцар, който се представя за художник

Скандално видео показа характерния за ГЕРБ дебилизъм, който демонстрира областният координатор на бацетата във Видин Александър Матеев.

Това са гербавите кандидати за депутати от Видин

Листата на герберастите в крайдунавския град води Росица Кирова, която бе изгонена от партията на Слави, следва самият Александър Матеев – художник-дизнайер, инженерът Росен Цветков, юристът Силвия Евдокимова, д-р Емил Мушанов, финансистът Николай Николов (от СДС), учителят Ирена Гъркова, юристът и заместник-областен управител Лъчезар Попиванов.

Реклама

Простотията на гербавия кандидат събуди доста агресия към Баце и кохортата му в социалните мрежи. Докато едни си го изкарват партия ГЕРБ като цяло, други са се фокусирали към Сашко Матеев.

Тодор Фончо, например, пише:

Ей, бъйльооо, много си отворен бе, да ти го натъркам у брадЪтЪ

СКАНДАЛНОТО видео ТУК

2 Коментара
  1. […] за нула време. Ако обаче си позволите да се се бъзикате с ГЕРБ, ще изядете дървото. Така без да си криви ни най-малко душата заплаши хората, които не понасят наглостта, простотията и погазването на законите от страна на ГЕРБ – според социолозите – това са около 70 на сто от пълнолетните българи, кандидат за депутат от партията на Бойко Борисов от Видин Александър Матеев. Той е втори във видинската листа, пише narod. […]

  2. Дървото казва

    Абе, Матеев………. Защо ли имам чувството, че като са те правили майка ти и баща ти, са пропуснали да ти направят някоя и друга гънка по гладкия ти „мозък“???!!!!!!!!!!!!!!!!!! Както ръсиш простащината си, много лесно можем да ти направим гънките! Имаме подходящи прибори за това – пернишки винкели – които са изключително ефективни за целта, плазмодии недоклатен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мери си приказките, че като нищо, много скоро може да „поумнееш“!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.