Марешки хвърли 700 бона за медии, шайката ГЕРБ „само“ 400 000 лв. (Баце вади 150 млн. за купуване на гласове)

1 2 362

Кампанията за парламентарните избори започна официално на 5 март. Десет дни след началото ѝ партиите и коалициите са подписали договори за реклама на обща стойност от 2 193 858 лева без ДДС.

Това показват данните на Института за развитие на публичната среда. За място в Народното събрание се борят 22 партии, 8 коалиции и един инициативен комитет в избирателен район Благоевград.

Реклама

Смехотворната коалиция между ВОЛЯ и НФСБ е вложила най-много средства в медийно отразяване – 694 194 лв. Основната част от тях (близо 80%) е разпределена за големите телевизии в страната.

На второ място по направени разходи са ГЕРБ-СДС със 375 184 лв. Интересно е, че за да достигнат до потенциалните си гласоподаватели, от коалицията очевидно залагат на печатни и онлайн медии, за сметка на електронните.

Това е официалната информация, неофициалната е повече от плашеща. Както първо Narod.bg писа, Баце и олигарсите му са приготвили колосалните 150 млн. лева от „черната каса“ за купуване на гласове. Тези избори са на живот и смърт за хунтата и пачките няма да се пестят, обясни наш източник, наясно с далаверите в ГЕРБ.

1 Коментар
  1. Стефан Дончев казва

    Ако тоя мръсник ми падне ще го набия на кол! Дарява откраднатите пари на болните за кампания Мамка ви престъпна…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.