Олигархът Николай Банев стана рогоносец, Евгения си хвана любовник

0 6 726

Милионерската съпруга Евгения Банева, чийто съпруг Николай Банев през последните години е в затвора, най-после е намерила силно рамо, на което да се опре в тези трудни времена. От няколко месеца бившата секретарка на олигарха, превърнала се в негова законна съпруга, сияе в обятията на млад любовник, разкриват сензационно пред „Уикенд” нейни близки.

Мадам Банева прекарвала от половин година насам все по-голяма част от времето си в компанията на доста по-младия от нея Владимир Ботев от Варна. Той е роден през 1985 г, разведен е с малко детенце. Въпреки че е 15 години по-млад от госпожата, тя не се притеснявала да се впусне в страстна авантюра с него. Възложила му е и сериозни бизнес задачи. Владимир Ботев преди време е бил търговски мениджър на успешно доведения до фалит химически гигант „Полимери”.

Според Търговския регистър, младият любовник участва и в директорския борд на „Лемекон”- Елхово. Това, да уточним, е единственото все още работещо предприятие от всички, които приватизира Николай Банев. Младият кадър влиза управата му, заедно с Евгения и нейния баща Злати Дабчев, през лятото на миналата година, горе-долу по времето, когато пламват искрите между него и госпожата. Само месец преди това от борда на компанията е изваден арестантът Банев. Както „Уикенд” вече писа, олигархът е премахнат от повечето фирми, които управлява преди да го тикнат в килията, и мястото му вече е заето от бащата на Евгения.

Реклама

Според източниците ни Владимир Ботев напълно е оправдал доверието на работодателката си и от миналото лято се подвизава и като шеф на курорта „Русалка”. Известно е, че това е любимото място на семейство Баневи. Казват, че купоните там продължават, но вече без участието на Николай Банев. За него последно се чу, че е повален от Ковид-19, но затова пък Евгения е все по-усмихната в съдебната зала.

Младият й приятел Владимир с микрофон в ръка лично ръководел забавленията в „Русалка” цяло лято, разказват очевидци. Те допълват, че покрай мадам Банева управителят сменил стайлинига си, като заложил на любимия на Митьо Очите и други подобни персонажи немски дизайнер Филип Плейн.  Лично Евгения избирала дрехите му, а за Коледа го дарила със златен часовник за 23 000 лева!

Освен че ръководи приватизираните останките от империята на Баневи, Владимир Ботев най-често изпълнява ролята на личен шофьор на Евгения, допълват източниците ни. Затова напоследък той е по-често в София. „Вози я нагоре-надолу” – казват те и твърдят, че купонът около мадам Банева отново е във вихъра си.

Все пак, за да има какво да се харчи, се наложило тя да се раздели с един имот от 12 дка в живописното пернишко село Кладница. Продажбата е направена през „Къмпани билд комерс” ООД. Дали затворникът Николай Банев е наясно какво се случва, докато той гние в килията, не е ясно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.