Нагъл, по-нагъл, Каракачанов: „Воеводата“ подарява военен терен в софийския „Западен парк“

1 2 493

Военният министър Красимир Каракачанов се показа от нагъл, по-нагъл! „Воеводата“ пуснал на търг огромен терен, собственост на МО, в сърцето на Западния парк в София.

Скандалната вест обяви екоактивистът Борислав Сандов, след като миналата седмица разкри схема на лидера на ВМРО за голям имот на МО в район „Нови Искър“, определен за продажба за жълти стотинки, буквално като подарък.

Реклама

„Това е пълно безобразие! МО нарушава ЗСПЗЗ като продава този имот! Този имот е “селскостопанска земя” по смисъла на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи и съгласно Закона, ако е с “отпаднала необходимост за нуждите на отбраната”/а той е с отпаднала необходимост/, следва да бъде върнат в Държавния поземлен фонд! Това е задължително изискване в ЗСПЗЗ“, твърди лидерът на „Зелено движение“.

Общинарите от СОС Марта Георгиева и Тома Белев вече са поискали от Столичната община да предприеме действия по придобиване на този имот и използването му за парково пространство.

„Ще сезирам Главния прокурор за това нагло нарушаване на Закона. И ще се боря за запазване на малкото паркови площи в Западна и Северозападна София“, обяви още Сандов.

1 Коментар
  1. H&L казва

    Този дебелак трябва да го пратят на отслабване не при д-р Емилова а в централния ,ако наистина такива ги върши.Егати лакомниците.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.