Сигнал до Narod.bg: Иво Синдиката яде печени агнета със затворниците в Казичене (пълен хаос в министерството на русата фурия Деса Ахладова)

0 3 852

Скандалният лидер на Синдиката на надзирателите в затворите Ивайло Григоров, познат още и като Иво Синдиката, гуляе с печени агнета заедно с осъдени престъпници, които са влезли в обкръжението му. Това сигнал до Narod.bg от очевидец на беззаконията зад висите стени на затвора в софийското с. Казичене.

На снимката се вижда „любовта” на синдикалния лидер Ивайло Григоров към Бойко Борисов. С червените гащи е Красимир Бозев, командир на отделение А в затвора в Казичене

На големите празници Иво Синдиката и Драган Зафиров раздават пържоли и печени агнета на приближените си осъдени престъпници и така купуват тяхната лоялонст. С какви пари се купуват тия екстри – от работата на Ивайло в Синдиката на надзирателите, или от заплатата му в затвора, пита източникът на Narod.bg.

Реклама

Къде е разликата между осъдените и служителите, има ли такава? Шефовете на Казичене си пият кафето с приближени затворници и обсъждат съдбата на останалите „раирани”. Ако не си от техния кръг – жална ти майка. Как такива хора могат да превъзпитат законосъобразно лишените от свобода, като самите те не са модел за подражание?

Деса Ахладова е поредното недоразумение начело на правосъдието

Има ли време Ивайло Григоров да си върши работата, която всъщност никой не знае каква е, или е ангажиран изцяло с управлението на Синдиката на надзирателите и дали оправдава тяхното доверие? Какво трябва да се случи в този затвор, за да му обърнат внимание началниците в Министерството на правосъдието на русата фурия Десислава Ахладова, или и там е същата анархия, пита още информаторът на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.