Сигнал до Narod.bg: Иво Синдиката яде печени агнета със затворниците в Казичене (пълен хаос в министерството на русата фурия Деса Ахладова)

0 4 656

Скандалният лидер на Синдиката на надзирателите в затворите Ивайло Григоров, познат още и като Иво Синдиката, гуляе с печени агнета заедно с осъдени престъпници, които са влезли в обкръжението му. Това сигнал до Narod.bg от очевидец на беззаконията зад висите стени на затвора в софийското с. Казичене.

На снимката се вижда „любовта” на синдикалния лидер Ивайло Григоров към Бойко Борисов. С червените гащи е Красимир Бозев, командир на отделение А в затвора в Казичене

Реклама

На големите празници Иво Синдиката и Драган Зафиров раздават пържоли и печени агнета на приближените си осъдени престъпници и така купуват тяхната лоялонст. С какви пари се купуват тия екстри – от работата на Ивайло в Синдиката на надзирателите, или от заплатата му в затвора, пита източникът на Narod.bg.

Къде е разликата между осъдените и служителите, има ли такава? Шефовете на Казичене си пият кафето с приближени затворници и обсъждат съдбата на останалите „раирани”. Ако не си от техния кръг – жална ти майка. Как такива хора могат да превъзпитат законосъобразно лишените от свобода, като самите те не са модел за подражание?

Има ли време Ивайло Григоров да си върши работата, която всъщност никой не знае каква е, или е ангажиран изцяло с управлението на Синдиката на надзирателите и дали оправдава тяхното доверие? Какво трябва да се случи в този затвор, за да му обърнат внимание началниците в Министерството на правосъдието на русата фурия Десислава Ахладова, или и там е същата анархия, пита още информаторът на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.