Само в Narod.bg: МаяМа лази на колене пред майките от „Системата ни убива”, изритаха я (ВИДЕО)

0 2 749

Мая Манолова е била брутално изритана от изиграните майки в „Системата ни убива”, които я подкрепяха през цялото време на протестите, а накрая тя ги използва като трамплин, за да се намърда в новия парламент.

Източник на Narod.bg разкри, че преди броени дни таркорката на Изправи се.БГ настойчиво помолила майките на деца с увреждания за среща на четири очи, на която бившият омбудсман на колене помолила отново да я подкрепят в предизборната надпревара.

„Майките обаче я изритаха като въшливо коте, защото разбраха, че всичко за Мая са личните й властови амбиции и хич не й дреме за „Системата ни убива” и за децата, чийто права организацията се опитва да опази”, разкри информаторът на Narod.bg.

Реклама

На 5 март, петък, предадените родителки даже протестираха пред БНТ срещу МаяМ. С плакат, че е изтъргувала децата им за депутатски места, те се бяха събрали да освиркат Мая Манолова от Изправи се.БГ след участието ѝ в „Панорама“.

„Понеже знаехме, че Манолова ще се скрие от протестиращите, затова зададохме въпроса си ТАКА“, написаха майките и споделиха снимка как протестират във Фейсбук. „Манолова си приписваше успехите на протеста ни и нашия труд, а след това направи задкулисни сделки“, каза Нели Димитрова от „Системата ни убива“.

В по-късно друг протестиращ – Росен Миленов, сподели видео как Манолова бяга от довчерашните си другари, които не намериха място в листата ѝ с кандидат-депутати.

https://www.facebook.com/100009007520457/videos/2696829763960581/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.