Пиши к** и да си ходим! Ето изборът на ГЕРБ за шеф на Античния театър в Пловдив (СНИМКИ)

2 4 510

„Пиши К.. и да си ходим!”. Изглежда такава е политиката на кмета от ГЕРБ Здравко Димитров и неговия довереник – бившия журналист Богомил Грозев, към безценното бижу на Пловдив – Античния театър, съдейки по активността на новоназначения му уредник във фейсбук и неговите просташки снимки там.

Малко след публикацията, че лицето Григор Чолаков, по-известен като Dj Funky, е новият шеф на древната сцена, неговият профил в социалната мрежа стана недостъпен.

Реклама

За щастие, се подготвихме предварително и успяхме да „скрийншотнем” няколко негови поста, които изключително елегантно пасват на новото му амплоа.

Вижте какво вълнува артистичната душа на новия отговорник за Античния театър… Не бихме го коментирали, тъй като можем да станем изключително груби, а не желаем.

Пожелайте късмет на Античния, защото ще му е нужен. Оцеляло толкова епохи, на античното съоръжение, създадено за високо изкуство, му предстои нещо като съвременно готско нашествие, ако „Въоръженият народ, най-добрият гарант за националната сигурност!” поеме нещата в свои ръце…, пишат колегите от podtepeto.com.

2 Коментара
  1. Ееех казва

    Ейййй само к*рове са ви в главите и затова ви се привиждат навсякъде, някои от публикуваните постове са от 2015, едва ли Чолаков тогава е подозирал в какво ще се забърка. Погледнете първо вашите фейсбук страници, преди да съдите другите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.