МАФИЯ! Д-р Коце цял месец крие за труп след ваксина, не казва коя

2 3 190

В България преди месец имаше смъртен случай няколко дни след ваксиниране срещу COVID-19, но няма доказателства, че причината е във ваксината.

Това най-сетне призна на брифинга в Министерския съвет днес министърът на здравеопазването Костадин Ангелов и кандидат за депутат от ГЕРБ. Лекарят, познат и като Коце Ботокса, уточни, че ваксината не е била на „АстраЗенека“, но премълча подробностите.

Реклама

„Разпространяването на твърдения за опасни ваксини не ни помага, обезсърчава хората и намалява желанието им да се ваксинират“, коментира още Ангелов.

„Няма правилно и неправилно решение – реагираме в движение“, каза още министърът в отговор на въпрос колко време има до пълен локдаун в страната. „Не се страхуваме от мерките и от прилагането им и ако се наложи, ще го направим“ каза още той.

По повод неспазването на сегашните мерки министър Ангелов напомни да се изпращат сигнали, които ще бъдат проверявани. Междувременно стана ясно, че в Плевен днес ще има протест заради мерките, въведени от вчера. „При този протест, събирайки се много хора на едно място, какво ще се случи – ефект ли ще получим или дефект?“, попита още той.

2 Коментара
  1. Николай казва

    този е най-големият мръсник. той ще задмине и Тиквата. трябва да бъде съден за липсата на 60 милиона лева от Александровска болница, където крадеше.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.