Журналист пита Владислав Панев: Дърпаш ли момченца за платена любов, „демократът” гузно мълчи (СКАНДАЛЪТ тече)

0 3 098

Новината, че ромите в Казичене са в окопна война с кандидат-депутата от „Демократична България” Владислав Панев заради сексуалните му мераци към невръстните ми синове, получи ново развитие, разкри Narod.bg.

Журналистът Владимир Зарков директно попитал „демократа” за разследването, което се води в Осмо столично РПУ по скандала, а оня мълчал гузно.

Ето какви написа по повода Владимир Зарков на стената си във фейсбук:

Това бялото на първата снимка е Владислав Панев, председател на движение или каквото е там „Зелените“, част от „Демократична България“.

Този плакат лепят хората в Казичене

Реклама

Вчера маса сайтове гръмнаха с новината, че срещу него се води разследване от 8-о РПУ в София. Цигански семейства се оплакали, че този идвал при тях да иска секс с малолетните им синове, предлагал и по 50 лева.

Снимката, която виждате, е отпреди 4 години. Въз основа не само на нея съм склонен да вярвам на това, което твърдят циганите. Другата снимка е плакат, разлепен в циганската махала.

Панев с роми от квартала

Питах Панев на профила му истина ли е това. Мълчи гузно. Като Владо Кузов.

Още по-чудовищно е мълчанието от партийната му организация. А направо нагло е видеото, което Иво Мирчев е пуснал платено, за да гледаме физиономията на Панев!

Такива хора ли иска да вкара в парламента „Демократична България“!?

И с кой акъл утре ще поканим деца на посещение в парламента, когато знаем какъв Панев върлува там!?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.