Сигнал до Narod.bg: Натали Т. издъни лошо ББ – даде трибуна на негов враг (бившата на Шефа Мария Игнатова е под прицел)

0 6 703

Натали Т. се издъни лошо – даде трибуна на отявлен враг на ББ, който да го плюе на воля в телевизията на Слави. Това гласи пореден сигнал до Narod.bg за безобразията на палавата блондинка.

Наталка се съсипала от драми покрай анонсирането на интервютата на бившата водеща Петя Дикова, която в момента е в майчинство. За да тушира злобата си, блондинката си сипала в ефир, макар че гости на пропадналото й предаване били децата от вокалната група „Бон-Бон”. Пред хлапетата Нати си наляла алкохолно коктейлче, направено от Петър Божинов.

Реклама

„Синоптичката даде трибуна на този, който два дни по-рано плю ББ, мерките и правителството в телевизията на Слави Трифонов. Шефе, пак те направиха за смях публично. В собствената ти телевизия собствените ти „калинки” канят хора, дето не те дишат.

Какво ще каже ръководството на телевизията по въпроса, няма как да не са знаели, тъй като предаването е на запис. И за финал, ББ, знаеш ли къде „гаджето“ ти поля 8 март? В един италиански ресторант в разгара на 3000 новозаразени на ден, а ти още „наливай“ акъл от ефира”, пише още в сигнала до Narod.bg.

Според очевидеца медиите на Шефа плюят Николаос Цитиридс, който обаче е с доста по-добър рейтинг от Натали Т. На мушката вече е и Мария Игнатова, между впрочем също бивша на ББ, загатна читателят на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.