Мутрата си е мутра: Бойко прегърна убиеца Раиф Али (пиян, извергът утрепа тъща си с щанга)

0 8 663

Мутренските навици не могат да бъдат забравени. Макар и премиер, възпитаникът на СИК Бойко Борисов е запазил афинитета си към престъпници, научи ексклузивно Narod.bg. Баце без свян гушна убиеца Раиф Али за снимка, с която извергът да се хвали пред аверите си, алармира нашият читател Теодор Стоянов, предоставил скандалния кадър.

Зверството на Раиф Али отново е на дневен ред, след като вчера състав на Пловдивския апелативен съд (ПАС) отказа да пусне предсрочно на свобода затворника от панделата в Стара Загора. Магистратите от ПАС отмениха определението на старозагорските си колеги спрямо наскоро навършилия 50 години килър.

Мъжът е в затвора вече 12 години, след като е бил осъден на 18 години лишаване от свобода за убийство на тъща си.

Реклама

Трагедията с тогава 79-годишната Зарифе Мустафа се разиграла на 28 октомври 2009 година, когато кьоркютук пиян зетят нахлул в дома на старицата и я пребил до смърт с метална щанга. След убийството Раиф сам повикал полицаите, за да им каже, че е намерил трупа на родственицата си.

В хода на досъдебното производство обаче станало ясно, че мъжът е тръгнал да мъсти на тъща си заради влошени отношения с нея и дъщеря й, живеещата с него на съпружески начала – Неджибе Али.

Пускането на Раиф предсрочно на свобода е било по предложение на началника на затвора в Стара Загора, решението обаче било протестирано от прокуратурата, която смята, че от приложените доклади не може да се обоснове категоричен извод, че корекционният процес с осъдения е завършил. През 2018 година затворникът е допуснал на няколко пъти нарушения на реда и дисциплината, за което са му били налагани съответните наказания.

Ето с този свой „фен” Баце се щракна на портрет, неслучайно ГЕРБ е партия №1 в затворите у нас – престъпниците си обичат Бойко, не скри възмущението си Теодор Стоянов на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.