Сигнал до Narod.bg: Очилати министърки са със запретнати поли в кабинета на Бойко?!

1 3 532

Пореден сигнал до Narod.bg от върховете на властта доказва подозирани от обществото ужаси и мръсотията, която се е отложила в правителството.

Според нашия читател „очилати министърки” са част от харема на Баце и като такива, стоят с вдигнати поли в кабинета Му, готови да изиграят своята роля в пошлата сценка.

Въпреки избора от метреси, обаче, Борисов сам пуснал слуха, че има връзка със съпругата на бизнесмен, като сценарият е измислен от милиционерската щерка и пиар №1 на шайката Севда Арнаудова.

Ето пълния текст на сигнала без редакторска намеса:

Името на определена жена беше замесено в смешно скалъпен любовно-шпионско сценарий, отговарящ единствено на ниското ПР ниво на милиционерската щерка Севда (Стефан Арнаудов е ченге от кариерата с 32 г. стаж под пагон, б.ред.).

Реклама

През есента на 2020 г. из столицата ББ разпространява чрез гардовете си слухове за аферата си с определена дама, а „медии”, обслужващи правителството, веднага подхванаха сценария.

Защо, след като всички са наясно, че при ББ и без това има достатъчно безплатни „журналистки”, чиновнички в МС и даже някои очилати министърки, който са с вечно запретнати поли и без гащи в кабинета му?

Какво провокира ББ? Хронологията около преследвани бизнеси и личности от последните години и отговаря на въпроси, които вече се дискутират оживено из хайлайфа на София.

Потвърждават се и слухове, че ББ търси постоянен контакт със съпруга на бизнесмен, наред с други…

Явно се получава лека афера, но развоят на нещата е показателен за неромантични взаимоотношения и дори провал в плановете на ББ, който е със силно его и известен ревнивец.

Той самият си дава оценка както силно ревнуващ и отмъстителен в тип в едно интервю за българско списание преди години.

1 Коментар
  1. Николай казва

    ТИРАНИНА да се маха!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.