Ето как работят троловете на ГЕРБ – пускат дивотиите на Баце по заповед, прибират 1500 лв. за час

1 3 070

Интернет троловете, с които управляващата мафия ГЕРБ ще се опита да заглуши истината, за да се опита да спечели още 4 години кражби за милиарди, са се активизирали с пълна сила, научи Narod.bg.

Ето „новината“, която интерен мошениците трябва да споделят

Наш източник ни изпрати скрийншот, от който става ясно механизмът на работа – поредната дивотия на Баце, определена за водеща на деня, се споделя от лидера на тролската група, а всеки от нейните членове започва да споделя Бацевата глупост по всички възможни групи в социалните мрежи.

Реклама

Целта е лъжовното обещание на премиера от СИК да достигне до колкото се може повече хора, които да бъдат подлъгани с бонбонки, а на мафията да остане фабриката за тяхното производство, обясни източникът на Narod.bg.

По този начин всеки от интернет измамниците, виновни за разпространението на фалшивите обещания на Бойко Борисов, си докарва поне 1500 лева на месец. Става сдума за пускане на десетина такива фейк новини, което е работа за по-малко от час.

В същото време месечна заплата от 1500 лева на месец е мечта за българските учители, докато троловете-гербести я заработват за 30 минути измами, ядосва се информаторът на Narod.bg.

1 Коментар
  1. Wild Bill Hickok казва

    Тулупа закопа България.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.